Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

BLUE-WHITE

Pro Member
May 12, 2010
447
0
0
Athens
1) Αρκει αυτη η διαφορα ιπποδυναμης να μην υπαρχει μονο για 500 στροφες, αλλα για ενα μεγαλυτερο ευρος στροφων...

2) Δεν μιλαμε για ανοιγμα λιγων μετρων...Μιλαμε για ρολλ 2ες χαμηλα εως γεματες 4ες - κουμπωμα 5ης...

billz

Member
Oct 13, 2010
226
0
0
PATRA
Χτες π γυριζα απο αθηνα ανοιγμα στην αθηνων κορινθου με swift sport ειχε κλειστα παραθυρα μαλον ειχε a/c ανοιχτο εγω τα ειχα κλειστα αλλα χωρις a\c :p . ανοιξαμε απο τα 150 περιπου εως 190 εγω ημουν μπροστα με μαζευε αλλα πολυ πολυ σιγα κ οταν εφτασε η μουρη τ στην πορτα μ πηγεναμε κοπια εως τα 190+ οπου εκοψα επειδη ειχα αυτοκινητο μπροστα μ.τοσο πολυ τα κοβει το a/c? :p

mpokwsths

Member
May 20, 2010
202
0
0
BLUE-WHITE said:
Απλα Κωστα αν θυμασαι, τα 173 αλογα, λογω knock sensor δεν μπορουσε να τα κρατησει...Μεχρι 171 αλογα ομως, μπορουσε κανονικα...

178 άλογα και 22 κιλά ροπή δεν μπορούσε να κρατήσει. 173 και 21 τα κρατούσε.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

BLUE-WHITE

Pro Member
May 12, 2010
447
0
0
Athens
mpokwsths said:
178 άλογα και 22 κιλά ροπή δεν μπορούσε να κρατήσει. 173 και 21 τα κρατούσε.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Οποτε δεν θυμομουν καλα...

Staros

Pro Member
Apr 13, 2011
819
0
0
39
Αθηνα
fiestavt said:
Τα εχουν δειξει καιρο τωρα...... :p
Αντε να δω και απο κοντα κανενα γιατι εδω και 4-5 μηνες που ειμαι καθε μερα εξω δεν εχω δει τπτ παρα μονο το αμαξι του Νοντα..

fiestavt

Member
May 10, 2010
117
0
0
42
Καλαματα
Staros said:
Αντε να δω και απο κοντα κανενα γιατι εδω και 4-5 μηνες που ειμαι καθε μερα εξω δεν εχω δει τπτ παρα μονο το αμαξι του Νοντα..
το οτι δεν εχεις δει δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν ;)

mpokwsths

Member
May 20, 2010
202
0
0
ChrisFrou said:
αν λετε για το μπλε ειχε παραπανω απο 21 κιλα ροπη
http://www.dreamscience-automotive.co.uk/tuning-graphs/fiesta-st150-air-filter.php
Ναι, αυτό είναι. Αργότερα έβαλε άλλο χάρτη και πήρε κι'αλλη δύναμη. Απλά, αυτοί οι χάρτες που δεν έχουν αλλαγμένο το speed density βασίζονται στο adaptive learning με αποτέλεσμα να πηγαίνουν τη μία καλά και την άλλη όχι. Εξού και κάποια κουφά ανοίγματα που είχε κάνει. Τη μία ήταν κολώνα+ μπροστά από Mito 155 και την άλλη ίδρωνε να περάσει Bravo 150PS.

BLUE-WHITE

Pro Member
May 12, 2010
447
0
0
Athens
Οντως...Και την μια ηταν μπροστα απο του Βασιλακη (που ηταν δυνατο) http://www.youtube.com/watch?v=RuQqbJ1PLVk και την αλλη πηγαινε σχεδον κοπιο με το ST του αγγελου που ηταν φιλτρο - cat back

DarthFiesta

Pro Member
Nov 29, 2010
723
1
0
43
τελικα για πιο ST κουβεντιαζουμε?γι αυτο πριν 3 χρονια ή σημερινο?

για να καταλαβω...περνεται τα νουμερα κ τα μετρα-τις κοντρες κ τα αλογα απο καποιο ST πριν 3 χρονια κ τα πλασαρετε στα σημερινα ST με προγραμμα που ακομα δεν εχουν κανει καποια "δοκιμη"?

BLUE-WHITE

Pro Member
May 12, 2010
447
0
0
Athens
ChrisFrou said:
απορια : αυτο ειναι του βασιλη?? http://www.youtube.com/watch?v=zXCuHFII8W0

Nαι αυτο ειναι Χρηστο..

DarthFiesta said:
τελικα για πιο ST κουβεντιαζουμε?γι αυτο πριν 3 χρονια ή σημερινο?

για να καταλαβω...περνεται τα νουμερα κ τα μετρα-τις κοντρες κ τα αλογα απο καποιο ST πριν 3 χρονια κ τα πλασαρετε στα σημερινα ST με προγραμμα που ακομα δεν εχουν κανει καποια "δοκιμη"?

Κουβεντα κανουμε Περικλη...Αλλο εκεινο το αμαξι, αλλα τα τωρινα κλπ...Βεβαια καποια πραγματα εχουν κοινο παρονομαστη...

BLUE-WHITE

Pro Member
May 12, 2010
447
0
0
Athens
2 αμαξια ηταν περιπου σε αυτο το πατημα, αλλα δεν εχει σημασια....

Του Βασιλη φορουσε φιλτρο-αρκετα καλο προγραμμα απο JamSport-σπυραλ-καταλυτη-μεσαιο-τελικο

mpokwsths

Member
May 20, 2010
202
0
0
Περικλή, δεν έκανε "δοκιμή" το άσπρο με το το Swift του Γιάννη? Δεν έκανε με ένα 106 τούμπανο που παλιότερα του έριχνε κολώνα και τώρα πήγαιναν κόπια με τάση να ανοίγει στο πολλά στο ST? Δεν έκανε με το κόκκινο ST?

Το μπλε ST το ανέφερα γιατί κάποιοι δεν πιστεύουν ότι παίρνει άλογα το ST και ήθελαν νούμερα. Προσωπικά με νοιάζει τι βλέπω στο δρόμο και όχι τι θα πει ένα δυναμόμετρο. Ο περισσότερος κόσμος στέκεται στη ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ και δε βλέπει τις καμπυλες ισχυος - ροπής. Δηλαδή αν ο χάρτης έχει κακορυθμισμένο το φάσμα 5800 - 6400  (στις 6000 - 6200 αποδίδεται η μέγιστη ισχύς) και δείξει 5 άλογα λιγότερα στο δυναμόμετρο έγινε τίποτα? Στο δρόμο δε θα πηγαίνει καλά αν σε όλο το υπόλοιπο φάσμα στροφών είναι σωστό?

Και μην ξεχνιόμαστε, υπάρχουν άλλα 2 ST με τον ίδιο (σχεδόν) χάρτη. Και αυτά έχουν δει μεγάλες διαφορές. Δεν είναι μόνο το άσπρο. Η διαφορά είναι ότι το μαύρο αλλά και εγώ δεν είμαστε κάθε βράδυ στο δρόμο να κάνουμε ανοίγματα...

DarthFiesta

Pro Member
Nov 29, 2010
723
1
0
43
ηταν κ δικαβαλος ομως....

κ ουτε καν ξεδιπλωσε την δυναμη οπως με το golfaki GT που μετα το σουβλισε.. ;)

mpokwsths said:
Περικλή, δεν έκανε "δοκιμή" το άσπρο με το το Swift του Γιάννη? Δεν έκανε με ένα 106 τούμπανο που παλιότερα του έριχνε κολώνα και τώρα πήγαιναν κόπια με τάση να ανοίγει στο πολλά στο ST? Δεν έκανε με το κόκκινο ST?

Το μπλε ST το ανέφερα γιατί κάποιοι δεν πιστεύουν ότι παίρνει άλογα το ST και ήθελαν νούμερα. Προσωπικά με νοιάζει τι βλέπω στο δρόμο και όχι τι θα πει ένα δυναμόμετρο. Ο περισσότερος κόσμος στέκεται στη ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ και δε βλέπει τις καμπυλες ισχυος - ροπής. Δηλαδή αν ο χάρτης έχει κακορυθμισμένο το φάσμα 5800 - 6400  (στις 6000 - 6200 αποδίδεται η μέγιστη ισχύς) και δείξει 5 άλογα λιγότερα στο δυναμόμετρο έγινε τίποτα? Στο δρόμο δε θα πηγαίνει καλά αν σε όλο το υπόλοιπο φάσμα στροφών είναι σωστό?

Και μην ξεχνιόμαστε, υπάρχουν άλλα 2 ST με τον ίδιο (σχεδόν) χάρτη. Και αυτά έχουν δει μεγάλες διαφορές. Δεν είναι μόνο το άσπρο. Η διαφορά είναι ότι δεν είμαι κάθε βράδυ στο δρόμο να κανω ανοίγματα...

Κωστα συμφωνω σε ολα μαζι σου...απλα ρωταω γιατι εχω μπερδευτει γιατι αναφερθηκε οτι εχει γινει μια δοκιμη μονο κ αυτη με τσουβαλια στο πορτ-μπαγκαζ κ 3καβαλο..

για τα νουμερα του δυναμομετρου συμφωνω απολυτα μιας κ εγω ειμαι κ παθων με 2 δυο δυναμομετρησεις 147 αλογα....

mpokwsths

Member
May 20, 2010
202
0
0
DarthFiesta said:
Κωστα συμφωνω σε ολα μαζι σου...απλα ρωταω γιατι εχω μπερδευτει γιατι αναφερθηκε οτι εχει γινει μια δοκιμη μονο κ αυτη με τσουβαλια στο πορτ-μπαγκαζ κ 3καβαλο..
Για να είμαστε ακριβείς:
Ο άλλος ήταν δικάβαλος με τσουβάλια πίσω ΑΛΛΑ ήταν και με 195/45/16 με πανάλαφρες Team Dynamics Pro Race 16άρες ενώ το άσπρο με 17άρες και 205/40/17. Και στην μια ταχύτητα που άνοιξαν (3η) ήταν 3 αυτοκίνητα μπροστά το άσπρο...

mpokwsths

Member
May 20, 2010
202
0
0
Μπλε? Το κόκκινο εννοείς. Το άσπρο ψευτοάνοιξε με το κόκκινο.

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread