Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

marios7kal

Pro Member
Jul 28, 2011
342
0
0
35
Αθήνα
ειμαι πατρα λογω σπουδων.. και μενα μου φανηκε περιεργο να ειμαι τοσο μπροστα , αλλα ετσι εγινε ! δεν μπορω να το αλλαξω :p

billz

Member
Oct 13, 2010
226
0
0
PATRA
Να κανονησουμε καμια μερα η vυχτα να ανοιξουμε...φαντασου εχει ο μπρο μ το 1,6 σπορ ΜΚ7 κ δν εχουμε ανοιξει ποτε :p

marios7kal

Pro Member
Jul 28, 2011
342
0
0
35
Αθήνα
οποτε θες !! εγω ειμαι παντα μεσα για τετοιες καταστασεις !! θα τα κανονισουμε με πμ  ;)

zisis

Hero Member
May 10, 2010
1,249
1
38
37
Τα focus mk1 στα 1400 βγάζανε 75 άλογα είχα ένα κατι φεγγαρια,δν πηγαίνει μια (το 0-100 το εχει γυρο στ15")λογικό ειναι να τα περασες οτι αυτοκίνητο και αν έχεις

GiannakissXs

Member
Jan 5, 2012
145
0
0
35
χθες το βραδυ πατημα με πολο tsi 1.2!τελικο εγω,εχει βγαλλει τον πνιχτη απο το φιλτρο αυτος!ξεκιναμε για 1ες 30...ενω ξεκιναμε κομπλε,γινεται μια ασυνεννοησια με τισ κορνες κ ενω εχουμε ξεκινησει κ παω να κανω το μπαμ,βλακωδως τον περιμενω,με αποτελεσμα να με μαζεψει!δευτερο πατημα ξανα 1ες 30,πισω εγω,ημουν περιπου ελαχιστα πισω απο την πορτα του!συμπερασμα απο αυτα που ειδα?οτι καποιος ο οποιος ξερει καλα το αμαξι του κ δεν το λυπαται,οπωσ το λυπηθηκα εγω,θα ηταν μπροστα!οταν μαθουμε να μην το λυπομαστε θα ξανανοιξουμε!μεχρι τοτε ας γευτουμε την "τσουνα" :p ! αυτα απο μενα :p

GiannisZetec

Pro Member
Jun 4, 2011
571
0
16
Από αυτά που ειδα με τα μάτια μου τουλάχιστον κόπια θα ήσασταν από στάση...

GiannakissXs

Member
Jan 5, 2012
145
0
0
35
απ'οτι μου ειπαν και οι αλλοι απο πανω,καποιος που ηξερε θα ηταν τουλαχιστον κοπιες...σκεψου οτι καμια αλλαγη δεν εγινε με τερμα πατημενο γκαζι!σου εξηγησα και απο κοντα!

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
39
Εγώ απ'όσο ξέρω, ρε κόντρα με τσι,είναι το ποιος θα φύγει μπροστά! οποίος φύγει είναι πρώτος!

GiannisZetec

Pro Member
Jun 4, 2011
571
0
16
ιακωβε το εγραψα χθες οτι θα μασταν bp στα 30 χιλιομετρα με 1 ταχυτηττα εχουμε περιπου 4000 στροφες αν θυμαμαι καλα...

scorpion

Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
GiannisZetec said:
ιακωβε το εγραψα χθες οτι θα μασταν bp στα 30 χιλιομετρα με 1 ταχυτηττα εχουμε περιπου 4000 στροφες αν θυμαμαι καλα...
εχθές δεν μπορούσα
με τα tsi δεν έχει να κάνει ποιος θα φύγει πρώτος αλλά πως θα το πας το tsi...στα μέτρα του fiesta ή στα μέτρα του tsi?
στα μέτρα του fiesta,είναι μπροστά το fiesta και αντίθετα σε μαμά πάντα καταστάσεις έτσι

GiannakissXs

Member
Jan 5, 2012
145
0
0
35
4.000-4.200 καπου εκει ειμαστε!οπωσ και να εχει η ουσια ειναι οτι καποιος το λυπαται :p ονοματα δεν λεμε,τον giannakissxs δεν θιγουμε :p :p ασ την γευτει τωρα να ησυχασει :D

Dante!

Hero Member
May 10, 2010
900
0
16
41
athens
Μοντέλο
MK8
2 πατηματάκια εχω ν'αναφέρω με το Dantoάμαξο και τα δύο χθές βράδι

το πρώτο με fiat Panda 100hp μαμά
απο ρολ 2ρα και 2500σαλ δικές μου μέχρι τελειώματα 3ης μια καρότσα μπροστα το Dantoάμαξο
μετά κόψαμε λόγο κίνησης

το δεύτερο με hyundai coupe 2007 kinder έκπληξη
απο 2400σαλ ρολ 3τες δικες μου κ μάλλον κ 3ες δικές του
με το πατημα του γκαζιου πετάχτικα μισό αυτοκίνητο μπροστα κ μεχρι τις 4500σαλ δικες μου ειχα κανει 1 καρότσα....μεχρι που το μοτερ του αλλαξε θόρυβο κ στο κούμπομα 4ης ήταν δίπλα μου κ στα τελειώματα 4ης (160+ χλμ δικά μου) μου ειχε κάνει 3 κενές ..... αυτά ;D

Dante!

Hero Member
May 10, 2010
900
0
16
41
athens
Μοντέλο
MK8
scorpion said:
ρε κούκλε σίγουρα ήταν το panda με τα 100Hp
έχω ακούσει ότι πάνε καλά τα άτιμα

φιλικά πάντα
και γω το χω άκουσει Ιάκωβε....δίσταξα λίγο να πατήσω μη ξενερώσω αλλα είπα δε γ@μιέται...απο περιέργεια πάτησα!

να θυμήσω οτι και για τα COLT CZ3 το ίδιο άκουγα αλλά στο δρόμο άλλα είδα περσι..... απο στάση μέχρι 4ες ήμουν 2 καρότσες μπροστά κ μετά μαζευε σαν τρελο!! δλδ μετα τα 120+ ..... τι να πω??

και για τα clio του 2004 ακουγα κ μου λέγανε, αλλά στη Συγγρού του ριξα 1 αμάξι αφου τον πήγενα καροτσάκι για κάμποσα μετρα μέχρι να βρώ κενό χώρο.... δε ξέρω........ αυτο το Dantoαμαξο θα με τρελάνει,πρέπει να το βάλω στα ''ράουλα'' δε πάει αλλο δλδ

vouts

Hero Member
May 10, 2010
2,196
3
38
36
Peiraeus
Ειχαμε κανει κατι ανοιγματα οταν φοραγα την simota πανω μαζι με τον dante αλλα δεν ειχαμε επαφη...Αν θυμαμαι καλα του πεταχτηκα λιγο μπροστα αλλα με μαζεψε και με περασε περιπου 2 αμαξια...Μπορει να θυμαμαι και λαθος το αποτελεσμα....Αν ειναι διορθωστε με... ;)

Dante!

Hero Member
May 10, 2010
900
0
16
41
athens
Μοντέλο
MK8
nos7 said:
Εχεις δοκιμασει με μαμα μκ7 κουκλε;
1.4 εννοείς?  
με τον θάνο είχα παίξει λιγο στην εθνική.... ηταν πίσω μου σε χαλαρή κατάσταση εγω 3η στις 3000 περιπου κ τον περημενα να κανει προσπέραση....μολις ανοίχτηκε πατησα (NOS νομίζω φιλε πως ήσουν μαζι μου στο dantoαμαξο)
το αποτέλεσμα ηταν μεχρι κ το κουμπομα 5ης δικιας μου να ειναι 1 αμαξι πισω το μκ7 του Θανου!!   αν κανω λαθος ας με διορθώσει

Vouts αυτο φίλε δε το θυμάμαι , θυμάμαι μόνο στο Ριμπας που πατήσαμε απο στάση κ σου φύγα 2 αμάξια +

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread