Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

jonic

Original poster
Member
Mar 6, 2011
205
0
0
επειδη οποτε μπαινω στο αμαξι , το τηλεφωνο παντα το δουλευω απο το συστημα bluetooth ....ολα καλα , αλλα τωρα τελευταια , οχι παντα , οταν τερματιζει μια κληση , το κινητο μου μετα αρχιζει κ παιζει ήχους απο την λιστα που εχει ..... το εχει παθει κανεις αλλος ?

jonic

Original poster
Member
Mar 6, 2011
205
0
0
nokia εχω . το 6500 s, αλλα δεν το εχω πειραξει καθολου

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
    • Administrator
    • Moderator
φιλε εμενα μου το εκανε αυτο αλλα ηταν καθαρα θεμα κινητου,ειχα αλλαξει ρομ και ειχα προβληματα!!!εαν εχεις αλλο κινητο κανε ενα τεστ με αλλο κινητο να δεις σου το κανει παλι?

jonic

Original poster
Member
Mar 6, 2011
205
0
0
ok ....παντως δεν μου το εκνε απο την αρχη ... ( κοντα 2 μηνες δουλευε κομπλε) τωρα τη τελευταια βδομαδα κανει τσιριντζατζουλες :)

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
    • Administrator
    • Moderator
jonic said:
ok ....παντως δεν μου το εκνε απο την αρχη ... ( κοντα 2 μηνες δουλευε κομπλε) τωρα τη τελευταια βδομαδα κανει τσιριντζατζουλες :)

:D :D :D :D
δοκιμασε το και ενημερωσε μας...

scorpion

Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
εγω προσωπικα πιστευω οτι δεν φταει αυτο που ειπες μιχαλη,αλλα οτι τα μπλε δοντια τα εχουν φτιαξει να συμβιβαζονται με καποια κινητα,αν αυτα τα κινητα δεν τα εχουν οι ιδοκτητες του αυτοκινητου καποιες φορες κολλανε...

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
    • Administrator
    • Moderator
Ιακοβε και πως εξηγεις οτι οταν ειχα αλλο λογισμικο στο κινητο μου συνδεωταν για ενα λεπτο με το αμαξι και μετα εγραφε οτι χαθηκε η συνδεση(να σημιωσω οτι ειχα ψαξει το κινητο και ειχε μονημα τα bluetooth ενεργοποιημενα και οχι για ενα μικρο χρονικο διαστημα για εξηκονομησει μπαταριας) και μολις εβαλα τα android δεν εχω κανενα προβλημα...ιδιο κινητο με αλλο λογισμικο!!

scorpion

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
δεν ξερω μιχαλη γιατι και στο δικο μου οποτε ηθελε δουλευε και οποτε ηθελε μπλοκαρε το κινητο μου αλλα και το ηχοσυστημα

vouts

Hero Member
May 10, 2010
2,196
3
38
36
Peiraeus
Εγω με iOS σε iphone δεν εχω κανενα απολυτως θεμα....Ολα λειτουργουν κομπλε..Λιγο κουλο μου ακουγεται ολο αυτο...Σιγουρα τα windows mobile(επειδη το εχω ψαξει...) αντιμετωπιζουν πολλα προβληματα ειτε στο bluetooth ειτε στο wifi οταν περνας cooked rom...Εσυ μας λες οτι εχεις Nokia...Δεν νομιζω να δημιουργει καμια κομπλα το bluetooth του αυτοκινητου...Ισως να μην κανει στιγμιαια σωστη κωδικοποιηση...Απο το διαστημα που στο παρουσιαζει αυτο μηπως εχεις βαλει καποια ζελατινα στο τηλεφωνο ??Μηπως εχεις αλλαξει την θεση που βαζεις το τηλ στο αμαξι??Το λεω αυτο για να τσεκαρεις μηπως υπαρχει απωλεια σηματος  του bt σου...

Focusman

Pro Member
May 26, 2010
577
0
16
34
Περιστερι
Εσυ που εχεις iphone, οταν ξεκινας μια κληση, η φωνη του καλουντος παει στο ηχοσυστημα ή στο ακουστικο του τηλεφωνου?

jonic

Original poster
Member
Mar 6, 2011
205
0
0
vouts said:
Εγω με iOS σε iphone δεν εχω κανενα απολυτως θεμα....Ολα λειτουργουν κομπλε..Λιγο κουλο μου ακουγεται ολο αυτο...Σιγουρα τα windows mobile(επειδη το εχω ψαξει...) αντιμετωπιζουν πολλα προβληματα ειτε στο bluetooth ειτε στο wifi οταν περνας cooked rom...Εσυ μας λες οτι εχεις Nokia...Δεν νομιζω να δημιουργει καμια κομπλα το bluetooth του αυτοκινητου...Ισως να μην κανει στιγμιαια σωστη κωδικοποιηση...Απο το διαστημα που στο παρουσιαζει αυτο μηπως εχεις βαλει καποια ζελατινα στο τηλεφωνο ??Μηπως εχεις αλλαξει την θεση που βαζεις το τηλ στο αμαξι??Το λεω αυτο για να τσεκαρεις μηπως υπαρχει απωλεια σηματος  του bt σου...

θα τσεκαρω αυτο που λες με τη θεση

vouts

Hero Member
May 10, 2010
2,196
3
38
36
Peiraeus
Focusman said:
Εσυ που εχεις iphone, οταν ξεκινας μια κληση, η φωνη του καλουντος παει στο ηχοσυστημα ή στο ακουστικο του τηλεφωνου?

Αν δεις στο iphone σου βγαζει επιλογες οταν περνεις τηλ απο που να ακουστει...Εμενα μου λεει πχ ηχειο iphone(καπως ετσι) και απο κατω ford audio...Αν πληκτρολογισω απο το κινητο θα πρεπει να επιλεξω απο που θα ακουστει...αμα πληκτρολογησω απο το αμαξι θα ακουστει κατευθειαν στο bluetooth...Επισης οταν λαμβανω μια κληση,αν ανοιξω την γραμμη απο το iphone,μιλαω απο το Iphone..αν ανοιξω την γραμμη απο το αμαξι θα ακουστει στα ηχεια...

Focusman

Pro Member
May 26, 2010
577
0
16
34
Περιστερι
Δεν εχω εγω Iphone.. Απλως ενας φιλος μου που εχει, στο Ibiza του, ο ηχος μεταδιδεται στο ακουστικο κι οχι στο ηχοσυστημα και ηθελα να δω τι γινοταν στο Fiesta!! :)

dimitris mk7

Member
Mar 5, 2011
104
0
0
144
αθηνα
μιλαγα στο τηλεφωνο μεσω μπλουτουθ και οδηγουσα...σταματαω στην ακρη...συνεχιζω να μιλαω...σβηνω μηχανη...συνεχιζω να μιλαω...βγαζω το κλειδι...συνεχιζω να μιλαω...και μετα απο λιγο το κλεινω.βγαινω εξω και κλειδωνω.αποτελεσμα?το ραδιο ηταν ανοιχτο!επαιζε μουσικη!καλο?για να κλεισει επρεπε να βαλω το κλειδι στην μιζα να το γυρισω...να πατησω χειροκινητα να κλεισει το ραδιο και μετα να βγω και να κλειδωσω.αποτελεσμα?τα λαμπακια-φωτα απο το στερεο γενικα να ειναι μονιμα αναμμενα!λυση?βγαζεις πολο για λιγα sec και ολα καλα!
οποτε πριν σβησετε μηχανη καλο ειναι να κλεισετε το τηλεφωνο ή το μπλουτουθ...

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
δημητρη καποιο κολλημα εφαγε!!!κανονικα η λειτουργεια του ειναι να ΜΗΝ σβηνει το bluetooth(και κατα συνεπεια ολο το ηχοσυστημα) εφοσον μιλας στο τηλ....μολις ομως κλεισεις το τηλ.(εννοειται οτι εχουμε βγαλει τα κλειδια απο την μιζα) να σβηνει το ηχοσυστημα!!!εσενα καπου το εχασε στο τελευταιο σταδιο και δεν εσβησε!!

οπως και να εχει πολυ χρησιμη συμβουλη ok234 γιατι μπορει να κολλησει στον καθενα και να μην ξερει τι να κανει!!!

dimitris mk7

Member
Mar 5, 2011
104
0
0
144
αθηνα
πιστευω πως ειναι ενα 'κενο' του συστηματος.απο την στιγμη που κλεινεις την μηχανη θα επρεπε να μεταφερθει η κληση απο το μπλουτουθ στο τηλεφωνο.αυτο δεν γινεται με αποτελεσμα αυτα που ειπα παραπανω.τωρα δεν ξερω βεβαια αν υπαρχει κιαλλος τροπος να επανελθει στην κανονικη λειτουργια αλλα μαλλον αυτο αν θα το ξερουν ειναι αυτοι απο τις αντιπροσωπιες...

Συγχώνευση διπλών μηνυμάτων:[time]1311520068[/time]
εσενα καπου το εχασε στο τελευταιο σταδιο και δεν εσβησε!!

τρεις φορες συνεχομενες μου το εκανε.παραπανω δεν προσπαθησα!

scorpion

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
εμένα μου φαίνεται λίγο κουφό αυτό που λέτε
κανονικά έπρεπε να απενεργοποιήτε το bluetooth μόλις σβήνεται την μηχανή,αυτό τουλάχιστον γινόταν στα μκ6

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
οχι Ιακωβε...ετσι λειτουργει!!!πιστευω οτι το σκεπτικο τους ειναι οτι εφοσον εχεις ενεργοποιησει το bluetooth και ηδη εχεις δεχτει μια κληση και μιλας σημαινει οτι καπου μεσα στο αμαξι εχεις πεταξει το κινητο σου,αρα δεν κλεινω μεχρι να το βρεις και να κλεισεις εσυ χειροκινητα τα bluetooth!!!επισης εμενα 2 φορες που μου εχει συμβει,ειχα παρκαρει και ασθηνεσθητα εσβησα το αμαξι (και λεω Μ@λ@κι@ εκανα)και δεν ηθελα να χαθει η συνομιλια μ....και ετσι εγινε,δεν χαθηκε

kkalog

New member
Oct 18, 2011
87
0
0
Καλησπέρα παίδες,
Δυο μέρες τώρα το bluetooth στο menu phone παραμένει ανοιχτό με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω σύνδεση με το κινητό μου. Όταν πάω να το κλείσω(πατώντας το ΟΚ) ανάβει σε δευτερόλεπτα μόνο του ακομα και αν κλείσω τημηχανή και την ξανανάψω.

Εχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να είναι ?Έχει τύχει σε κανέναν?

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread