Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Focusman

Pro Member
May 26, 2010
577
0
16
34
Περιστερι
Και μιας και αναφερεστε  στη συμβατοτητα των κινητων με το ηχοσυστημα....
http://www.ford-mobile-connectivity.com/
Εδω βλεπετε αν το τηλεφωνο σας ειναι συμβατο με το bluetooth του αυτοκινητου... ok234

Maria Ef.

Rookie
Jan 31, 2011
23
0
0
48
ΡΟΔΟΣ
Παιδιά εγώ είχα πρόβλημα με την θύρα usb, κολλούσε το φλασάκι...δεν επαιζε και εκανε κάτι τρελές αλλαγές από μόνο του στα τραγούδια χωρίς όμως να γίνεται αναπαραγωγή τους! Πήγα στο σερβις της ford κάνανε όλα τα σχετικα που έχετε όλοι προαναφέρει και τελικά μετά από καμιά δεκαριά φορές και αφού ήμουν εντός εγγύησης, μου αλλάξανε την μονάδα! Ωστόσο το πρόβλημα ακόμα υπάρχει και όχι μόνο! Τώρα έχω κολλήματα και με το bluetooth! Κολλάει, δεν λειτουργεί...αλλά η ένδειξή του είναι on! ( εχω i phone)! Δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω και αναρωτιέμαι μήπως κάτι άλλο ίσως να επηρρεάζει την μονάδα! Αν κάτι ξέρετε θα ήθελα να με ενημερώσετε!

banned member

Hero Member
Jan 31, 2011
1,892
0
0
2022
Αυτό που αναφέρεις για το usb το έχω πάθει και γω τώρα τελευταία αλλά ήταν από κακή αντιγραφή των τραγουδιών!! αυτό με το bluetooth και το iphone το έπαθα από τότε που έκανα (βασικά ο vouts την έκανε) αναβάθμιση στο λογισμικό του και του έβαλα το 5.0.1!! μήπως έχεις και συ την ίδια έκδοση??

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
Μαρια ποτε σου εβαλαν την καινουργια μοναδα??επισης αυτο που σου κανει στα τραγουδια,το κανει σε ολα τα στικακια ή σε ενα συγκεκριμενο?

manager

Member
Σεπτ. 8, 2011
209
0
16
40
η αληθεια ειναι οτι με το bluetooth το εχω παθει και εγω τελευταια, εχει τυχει ενω ειναι συνδεδεμενο το κιν και παω να παρω τηλ αποσυνδεεται απο μονο του.(χωρις να ειναι η αποσταση μακρινη το κιν. απο την κονσολα)
μου το εχει κανει 2-3 φορες αλλα δεν εδωσα σημασια..
υποψιν το κινητο ειναι καινουριο samsung και το αυτοκινητο αγορασμενο 9/2011
γενικοτερα ομως δεν εχω καποιο εντονο προβλημα...

Focusman

Pro Member
May 26, 2010
577
0
16
34
Περιστερι
Γενικα το ηχοσυστημα της Ford δεν εχει ιδιαιτερη συμπαθεια προς τα smartphones.. Οταν συνεδεσα το Neo V  δεν μπορουσα να καλεσω απο το ηχοσυστημα γιατι ειχα αφησει ανοιχτο ενα φακελο στην κεντρικη οθονη... :mad:... Σα να εστρωσε ομως τωρα..

Maria Ef.

Rookie
Jan 31, 2011
23
0
0
48
ΡΟΔΟΣ
Η έκδοση ειναι η 5.0.1 και τώρα που το λές Μάριε.....ναι από τότε που έκανα την αναβάθμιση το κάνει αυτό με το bluetooth!! Δεν το έκανε από την αρχή! Την μονάδα την άλλαξα αν θυμάμαι καλα μέσα στο καλοκαίρι! Πριν φύγω από Ρόδο μίλησα με το service της Ford και μου είπαν οτι έχει βγεί μια αναβάθμιση για την μονάδα! Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει αυτό αλλά η αλήθεια είναι οτι το παλεύουν! Προσπαθούν τουλάχιστον!! Τώρα όσον αφορά το στικάκι το έκανα ενα format κάποια στιγμή αλλά τα ιδια πάλι και εχω βάλει και δευτερο αλλά μπα..... το κόλλημα, κόλλημα!!!

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
39
εγω όταν είχα θεμα με το usb,αποδειχτηκε οτι ειχε προβλημα το στικακι μου!Με το bluetooth εχω αλλο θεμα!ενω στην αρχη συνδεοταν με το κινητο μου κανονικα,τωρα καποιες φορες δεν μου το ανιχνευει!δεν ξερω γιατι!ανοιγοκλεινω bluetooth και συνδεεεται!

Maria Ef.

Rookie
Jan 31, 2011
23
0
0
48
ΡΟΔΟΣ
Εμένα το ανιχνεύει κανονικότατα αλλά όταν έρχεται η ώρα της κλήσης....black out! Ούτε το κινητό ούτε το bluetooth!!! Ολα κολλάνε!!! Άστα!!!! Πίκρα σου λέω!!!

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
39
ευτυχως εμένα αν συνδεθεί.... συνδέθηκε!

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Μάλλον θέμα κινητού είναι Μαρία. Δοκίμασε και με κάποια άλλη συσκευή. Παλιότερα είχα κι εγώ ίδιο πρόβλημα με ένα Sony-Ericsson και το bluetooth του mk6 μου...

christos pap

Hero Member
Σεπτ. 25, 2010
988
0
0
35
Κι εγω πιστευω ο,τι ειναι καθαρα θεμα κινητου..
Με το προηγουμενο κινητο που ειχα ενα LG ολα μια χαρα με τις κλησεις!!!
Με το καινουργιο που εχω samsung στις δυο κλησεις τη μια θα μου μπλοκαρει...
Και πλεον δεν χρησιμοποιω το bluetooth του αυτοκινητου και μιλαω ειτε με το κλασικο τροπο
ειτε με handsfree!

Maria Ef.

Rookie
Jan 31, 2011
23
0
0
48
ΡΟΔΟΣ
Μακάρι να φταίει το κινητό!!! Θα δοκιμάσω με ένα αλλο να δω και θα σας ενημερώσω για τα αποτελεσματα!!!

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
Maria Ef. said:
Η έκδοση ειναι η 5.0.1 και τώρα που το λές Μάριε.....ναι από τότε που έκανα την αναβάθμιση το κάνει αυτό με το bluetooth!! Δεν το έκανε από την αρχή! Την μονάδα την άλλαξα αν θυμάμαι καλα μέσα στο καλοκαίρι! Πριν φύγω από Ρόδο μίλησα με το service της Ford και μου είπαν οτι έχει βγεί μια αναβάθμιση για την μονάδα! Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει αυτό αλλά η αλήθεια είναι οτι το παλεύουν! Προσπαθούν τουλάχιστον!! Τώρα όσον αφορά το στικάκι το έκανα ενα format κάποια στιγμή αλλά τα ιδια πάλι και εχω βάλει και δευτερο αλλά μπα..... το κόλλημα, κόλλημα!!!

http://www.ford-mobile-connectivity.com/downloadsUpdates  αυτο που σου ειπαν βρησκεται εδω  ;) ;)

banned member

Hero Member
Jan 31, 2011
1,892
0
0
2022
Maria Ef. said:
Μακάρι να φταίει το κινητό!!! Θα δοκιμάσω με ένα αλλο να δω και θα σας ενημερώσω για τα αποτελεσματα!!!

Κατά πάσα πιθανότητα η έκδοση του λογισμικού φταίει Μαρία!! εμένα βέβαια όταν με παίρνουν τηλ καθυστερεί λίγο να συνδεθεί ο ήχος στα ηχεία αλλά μετά δεν έχει κάποιο πρόβλημα, μιλάω κανονικά!!

StuparArt

Hero Member
May 9, 2010
3,325
0
0
45
www.youtube.com
nos7 said:
http://www.ford-mobile-connectivity.com/downloadsUpdates  αυτο που σου ειπαν βρησκεται εδω  ;) ;)

Αυτή η αναβάθμιση μπορεί να περαστεί και με κάποιον διαφορετικό τρόπο εκτός από το usb?

Swordman

MK7
Member
Nov 7, 2011
234
0
16
46
ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗΣ
Μοντέλο
MK7
Εγώ όταν συνδέω με μπλεδόντι το Nokia N73, μπορώ και βλέπω τις επαφές στο phonebook της οθόνης του ηχοσυστήματος (remote sim mode=on), αλλά εμφανίζονται μόνο όσες επαφές έχω καταχωρήσει με λατινικούς χαρακτήρες στο τηλέφωνο. Όσες είναι με ελληνικούς (οι περισσότερες) εμφανίζει μόνο το εικονίδιο της επαφής χωρίς γράμματα με αποτέλεσμα να μη ξέρω ποια επαφή να καλέσω. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Εμφανίζει κανενός ελληνικούς χαρακτήρες από το phonebook του κινητού του; Μήπως το ηχοσύστημα μας έχει θέμα με τoυς unicode χαρακτήρες; Το πρόβλημα είναι ότι όταν με καλούν, και μεταφέρετε η κλήση στην οθόνη του fiesta δεν μπορεί να δείξει το όνομα της επαφής αν είναι καταχωρημένη με ελληνικά και πάει άδικα η λειτουργία της αναγνώρισης κλήσης. :(
Αν δε βγάλω άκρη, αναγκαστικά θα γυρίσω όλο το phonebook του κινητού μου με λατινικούς (πράγμα που θα με ξενερώσει στο ψάξιμο επαφών κατά την σύνταξη μηνυμάτων, με συνεχείς αλλαγές γλώσσας en/gr )...:(

zisis

Hero Member
May 10, 2010
1,249
1
38
37
Φίλε μου δν εμφανίζει ελληνικά,εγω γύρισα όλες μου τις επαφές σε greeklish

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread