Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
39
δεν μου χει τυχει αλλα μπορει να χει τυχει σε καποιον αλλον!στο κανει συνεχεια ή εχει φαει καμια αναλαμπη;

StuparArt

Hero Member
May 9, 2010
3,325
0
0
45
www.youtube.com
Εάν έχεις δεύτερη συσκευή με ενεργοποιημένο το Bluetooth απενεργοποίησε την. Μπορεί στην μνήμη το αυτοκίνητο να έχει περασμένες πχ δυο συσκευές (δυο pin) και για αυτό να μπερδεύετε.

Το ίδιο πάθαινα και εγώ όταν είχα ανοιχτό το Bluetooth και στις δυο συσκευές ταυτόχρονα.

kkalog

New member
Oct 18, 2011
87
0
0
Εχω δευτερη αποθηκευμένη συσκευή στη μνήμη την οποία δεν την χρησιμοποιώ πια ,και δεν μπορώ να τη σβήσω!!To bluetooth ανέκαθεν το ενεργοποιώ σε μια συσκευή και οχι σε 2 παράλληλα.Να δοκιμάσω να βγάλω κανέναν πόλο απο την μπαταρία ή να είναι κάτι άλλο?

StuparArt

Hero Member
May 9, 2010
3,325
0
0
45
www.youtube.com
Κλίσε πρώτα το Bluetooth του κινητού σου και μετά προσπάθησε να κλήσης και του αυτοκινήτου. Εάν δεν κλείνει του αυτοκινήτου κάνε μια καινούργια αναζήτηση για συσκευή αλλά πρώτα θα ξανά ανοίξεις το Bluetooth του τηλ σου.

AndreasA

Hero Member
Jan 20, 2011
2,886
0
36
άρης
Αν θα βγαλεις πολο κοιτα να εχεις και τον κωδικο του ραδιοφωνου!! εγω πιστευω οτι εχει φαει σκαλωμα!!

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
39
StuparArt said:
Το Μκ7 δεν θέλει κωδικό.
πλακα κανεις; γι'αυτο εχω ψαξει όλα τα χαρτια του αυτοκινητου και δεν βρισκω κωδικο πουθενα;

kkalog

New member
Oct 18, 2011
87
0
0
Παιδες τελικά χρειάζεται ή δεν χρειάζεται κωδικός?

StuparArt

Hero Member
May 9, 2010
3,325
0
0
45
www.youtube.com
Έχω βγάλει αρκετές φορές τον πόλο της μπαταρίας και ποτέ δεν μου ζητήθηκε κωδικός. Έχω το fiesta του ‘09

AndreasA

Hero Member
Jan 20, 2011
2,886
0
36
άρης
Φιλε μου αφου το λεει ο Νικολας!! ετσι ειναι!! Ισως ειναι και απο τους πιο ψαγμενους πανω στο 7αρι!!
καλη φαση το 7αρι! κι εγω ειχα κοιταξει τα χαρτια οταν το πηρα και δεν ειχε!! αλλα δεν μου ειχε περασει απο το μυαλο οτι ειναι free!!

kkalog

New member
Oct 18, 2011
87
0
0
Το δοκιμασα ,έβγαλα τον έναν πολο και  μηδένισαν τα πάντα(απο τον υπολογιστή ταξιδίου ,η ώρα,η ημερομηνία κτλ)ανοιξα το μενού του bluetooth και πλέον δεν ηταν επιλεγμένο,κάνω σύνδεση με το κινητό ,ολα καλά .Δοκιμάζω κλήση και το αποσυνδεω.Αποσυνδέω πρώτα το κινητό και παω να αποσυνδέσω απο το μενου του αυτοκινήτου και εκανε παλι τα ίδια.Τελικά μετά απο αρκετές προσπάθεις καταφερα να το απενεργοποιήσω .Όταν δοκίμασα να κάνω πάλι σύνδεση με το κινητό μου εγινε κανονικά και σε κλήση που δέχτηκα ενω μίλησα για λιγο με το bluetooth του αυτοκινήτου αποσυνδέθηκε,και η κληση μεταφέρθηκε στη συσκευή.Κοινώς μ******ς!!

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
39
Ασχετο!μηπως εχει το κινητο σου κανενα θεμα; παντως πηγαινε τοτε μια απο την ford!μπορει να χει κανα θεμα και να σου αλλαξουν την πηγη τσαμπα(αφου υπαρχει εγγυηση!)

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
39
kkalog said:
Δυστυχώς είμαι εκτός εγγύησης !!
έχεις θέμα τότε!τώρα ξεκίνησε να στο κάνει αυτό το πράμα; και θα ξαναπώ,δοκίμασε και κανένα άλλο κινητό(γιατί εχε υπ'όψιν σου οτι το βιβλιαράκι λέει συγκεκριμένα κινητα τηλέφωνα ότι υποστηρίζει το σύστημα!όχι πως με άλλα δεν λειτουργει αλλα έτσι γράφει!)

StuparArt

Hero Member
May 9, 2010
3,325
0
0
45
www.youtube.com
Μήπως στο κινητό σου έχεις ενεργοποιημένη κάποια λειτουργία που βλέπει το bluetooth για συγκεκριμένα δευτερόλεπτα – λεπτά?
Υπάρχουν τέτοια κινητά!!!

banned member

Hero Member
Jan 31, 2011
1,892
0
0
2022
Τσέκαρε αυτό που λέει ο Νικόλας πρώτα και μετά δοκίμασε κάποιο άλλο κινητό όπως λέει και ο Ζαφείρης!! εγώ με το προηγούμενο κινητό μου είχα θέμα!! κατά τη διάρκεια της κλήσης άρχιζε και έπαιζε μουσική μόνο του και έχανε την κλήση!!

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread