Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

turbomaniac

Hero Member
May 10, 2010
3,937
82
48
44
Ιωάννινα
FiestaMk3Xr2i said:
Το έχει βάλει ήδη και δεν έχει μείνει ικανοποιημένος. Δείχνει διαρκώς τουλάχιστον 10 βαθμούς κάτω από το κρυφό μενού. Το έχει τοποθετήσει στο πάνω κολάρο και είναι και επώνυμο οργανάκι. Δείχνει σωστά μόνο σε κίνηση όπου ανεβαίνει γρήγορα και φτάνει σε ένδειξη το κρυφό μενού στους 105 που ανοιγει το βεντιλατέρ.

εξαρταται που θα το βάλει. Το σωστό είναι να μπει στο κολάρο παροχής παραφλού στο ψυγείο ή στο κολάρο παρόχης του καλοριφέρ. Αν το βάλει στην επιστροφή απο καλοριφέρ και είναι κλειστό το καλοριφέρ, ναι πιθανόν να χει μεγάλη απόκλιση (προς τα κάτω)
 

FiestaMk3Xr2i

Rookie
Jun 6, 2016
47
0
0
Επειδή το έχει ψάξει το θέμα, όπου και να μπει θα έχει απόκλιση εκτός κι αν είναι στον θερμοστάτη ή παίρνει σήμα από την obd. Να τρυπήσει στον θερμοστάτη δεν θέλει για ευνόητους λόγους οπότε διάλεξε τη λύση της obd. Το θέμα είναι αν χωράει η φύσα με το ντουλαπάκι κλειστό.
 

turbomaniac

Hero Member
May 10, 2010
3,937
82
48
44
Ιωάννινα
αφου το ψαξατε, το ξερετε καλυτερα. Αλλα και πάλι αν το βαλει στην παροχή του καλοριφέρ, δίπλα στο θερμοστατη είναι πόσο απόκλιση να έχει? Για 5-6 βαθμούς δεν λεει και κατι, τη ζημια την προλαβαίνει αμα έχει το νου του.
 

Nos7

Administrator
Original poster
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
27
48
40
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
    • Administrator
    • Moderator
  • Thread starter
  • #64
αν και ο FiestaMk3Xr2i δεν ειναι πια στην παρεα μας...απανταω οτι η φυσα με κλειστο ντουλακι δεν χωραει,αλλα αν ''ξεκουμπωσεις'' την φυσα της obd και παει λιγοπιο μεσα χωραει κανονικοτατα....και μετα βγαζοντας την φυσα του dashhawk ξανακουμπωνει κανονικα η φυσα της obd...
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread