Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Lucifer

Hero Member
May 14, 2010
3,282
2
0
θα δείξει...
Αμα είναι εντός 24ωρου πανάκι μικροϊνών κ λάδι ή οινοπνευμα.... αμα είναι μέρες θες κάτι πιο επαγγλμετικό....

vouts

Hero Member
May 10, 2010
2,196
3
38
36
Peiraeus
Δεν ταιριαζει απολυτα στο θεμα αλλα εχει να κανει με την εξωτερικη περιποιηση του αυτοκινητου...Βλεποντας το μια μερα παρατηρησα οτι παραραχνιασε το χρωμα και ειπα να κανω κατι γι αυτο...Ετσι λοιπον αγορασα γυαλιστικο κερι της 3Μ και τα αποτελεσματα ειναι παααααρα πολυ καλα....Ρωτησα τον Αντρεα(andreas19) επειδη ξερω οτι γνωριζει απο τετοια πραγματα και μου ειπε να το κανω 3-4 φορες μετα απο καλο πλυσιμο...Μεχρι στιγμης το εχω κανει 2 και την ωρα που το τελειωσα δεν ειδα τιποτα απο αραχνη στο αμαξι...οποιος θελει ας το δοκιμασει...Αξιζει τον κοπο....

Ευχαριστω πολυ τον Αντρεα που μου εδωσε οδηγιες και μεσολαβησε για να παρω την αλοιφη.... :)

AndreasA

Hero Member
Jan 20, 2011
2,886
0
36
άρης
Για όποιον ενδιαφέρεται Δημήτρη να συμπληρώσω ότι το κερί της 3Μ λέγατε ροζα!! Και είναι μαύρο μπουκάλι με ροζ καπάκι!!

AndreasA

Hero Member
Jan 20, 2011
2,886
0
36
άρης
Έχει περίπου 32-35 ευρω! Αν δεν κάνω λάθος είναι σκαρτο λίτρο και αν το περνάς μια φορά την βδομάδα μπορει να σου κρατήσει κανά 4μηνο το μπουκάλι!

vouts

Hero Member
May 10, 2010
2,196
3
38
36
Peiraeus
Νομιζω ειναι μια χαρα η τιμη για τα λιτρα που σου δινει...

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
vouts said:
Δεν ταιριαζει απολυτα στο θεμα αλλα εχει να κανει με την εξωτερικη περιποιηση του αυτοκινητου...Βλεποντας το μια μερα παρατηρησα οτι παραραχνιασε το χρωμα και ειπα να κανω κατι γι αυτο...Ετσι λοιπον αγορασα γυαλιστικο κερι της 3Μ και τα αποτελεσματα ειναι παααααρα πολυ καλα....Ρωτησα τον Αντρεα(andreas19) επειδη ξερω οτι γνωριζει απο τετοια πραγματα και μου ειπε να το κανω 3-4 φορες μετα απο καλο πλυσιμο...Μεχρι στιγμης το εχω κανει 2 και την ωρα που το τελειωσα δεν ειδα τιποτα απο αραχνη στο αμαξι...οποιος θελει ας το δοκιμασει...Αξιζει τον κοπο....

Και πώς το περνάς αυτό, με πανάκι και ελαφρύ τρίψιμο ή θέλει αλοιφαδόρο;

Mιλάμε γι΄αυτό το προϊόν, σωστά;

3___Rosa_________4d59980296014.jpg

AndreasA

Hero Member
Jan 20, 2011
2,886
0
36
άρης
Ναι Κώστα αυτο είναι το κερί! Το περνάς με ένα πολυ μαλακό σφουγγάρι και το σκουπιζεις με ένα πανακι  (φαρεκλα)! Ειδικά σε χρώματα σαν το δικό σου κάνει φοβερή δουλεια!

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Άσχετο, αλλά έχεις κάτι να προτείνεις για το γυάλισμα (καθάρισμα) των άβαφων πλαστικών, όπως π.χ. αυτά που έχουμε πάνω στην οροφή (δεξιά-αριστερά) και ξεκινάνε από μπροστά μέχρι πίσω στην αεροτομή ή αυτά που είναι στο κάτω μέρος των εμπρός παραθύρων; Γιατί με τον καιρό χάνουν τη γυαλάδα τους και είναι σαν να "ασπρίζουν"...

AndreasA

Hero Member
Jan 20, 2011
2,886
0
36
άρης
Υπάρχουν πολλα Υγρα για τέτοια χρήση, αλλα για μένα το καλύτερο και δοκιμασμένο πολλές φορές, είναι η καθαρή σιλικονη! Απλα είναι λίγο ακριβή! Πωλείται κ χύμα!!

zisis

Hero Member
May 10, 2010
1,249
1
38
37
Η ένα σπρέι σιλικονης.ζτο χρησιμοποιήσω για τα πλαστικά του σκουτερ μου .κανει φοβερή δουλεια!και κάνει 5-6 €

zisis

Hero Member
May 10, 2010
1,249
1
38
37
Ειναι της kenda .ιταλικό .και το εχω πάρει απο το κατάστημα ενός φίλου μου που εχει χρωματοπωλειο.στο κερατσινι.νομίζω 5 € και ειναι σε μέγεθος σπρέι μπογιας

Lucifer

Hero Member
May 14, 2010
3,282
2
0
θα δείξει...
nos7 said:
ζηση ποσο κανει αυτο και που μπορουμε να το βρουμε?

Spray σιλικόνης έχουν σχεδόν όλα τα μαγαζιά με βιομηχανικά είδη, χρώματα κτλ κτλ

δες εδώ

και της wurth είναι καλό απ'οτι λένε..

christos pap

Hero Member
Σεπτ. 25, 2010
988
0
0
35
To σπρει σιλικονης της wurth ειναι το καλυτερο με διαφορα μπορει να ειναι λιγο πιο
ακριβο αλλα αξιζει,το συνιστω!

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
Χρηστο επειδη δεν βλεπω να γραφει τιμη το λινκ της Λουκιας,μηπως θυμασαι τιμουλα?που το εχεις χρησημοποιησει στο αμαξι?στα μαυρα πλαστικα στους προφυλακτηρες?

Lucifer

Hero Member
May 14, 2010
3,282
2
0
θα δείξει...
Επειδή ο Χρήστος είναι εκτός http://www.bestprice.gr/search?q=%CE%A3%CF%80%CF%81%CE%AD%CE%B9+%CE%A3%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82+wurth

christos pap

Hero Member
Σεπτ. 25, 2010
988
0
0
35
Το χρησιμοποιω στις ποτρες εσωτερικα στα πλαστικα για γυαλισμα,στις ενωσεις των πλαστικων
για να μην τριζουν..
Στα αβαφα κομματια δεν το χω χρησιμοποιησει αλλα πιστευω πως θα κανει δουλεια
επειδη ειναι αρκετα καλο
Εγω το ειχα παρει 11 ευρω περιπου αλλα το ξαναλεω ο,τι αξιζει επειδη εχω χρισιμοποιησει και της sonax που ειχε 6-7 ευρω απο το οποιο δεν εμεινα καθολου ευχαριστιμενος...

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread