Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

kkalog

New member
Oct 18, 2011
87
0
0
Καλησπερα μήπως ξέρει κανείς αν αλοιφή για γρατσουνιές κάνει για μεγάλη στάμπα-θαμπάδα απο κουτσουλιά?
Δανείστηκα απο εναν φίλο αυτή http://www.justmoment.it/catalog/ABRASIVE-PASTE-150-ML-MIRAGE-AREXONS-REMOVE-SCRATCHES-SCUFFS-for-BODYWORK-13405 και σκέφτομαι να την περάσω στο μπροστα προφυλακτήρα στον οποίο εχω εδω και 2 μήνες μια θαμπαδα απο κουτσουλια που δεν βγήκε με το πλύσιμο.Ξέρει κανέις αν λειτουργεί σαν δυαλιτικό η συγκεκριμένη αλοιφή δηλαδή αν την βάλω θα θαμπώσει όλο το το σημείο εφαρμογής κάποια στιγμή?Χρειάζεται να χρησιμοποιήσω και κάτι αλλο μετά απο αυτή(κερί κτλ)?Την έχει χρησιμοποιήσει κανείς να μου πεί πως θα το κάνω?

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Δεν τη γνωρίζω τη συγκεκριμένη αλοιφή, αλλά απ' ότι διάβασα στις προδιαγραφές της κάνει για θαμπάδα στο χρώμα. Βασικά πρέπει να είναι η λεγόμενη "ψιλή" αλοιφή.
Σύμφωνα με την εμπειρία μου γενικά, στην κουτσουλιά πιστεύω ότι δε θα κάνει δουλειά. Σίγουρα όμως δε χάνεις κάτι να δοκιμάσεις...

kkalog

New member
Oct 18, 2011
87
0
0
Οι αλοιφές για γρατσουνιές με ποιό τρόπο λειτουργούν?Δυαλύουν το χρώμα και καλύπτουν τη γρατσουνιά?Υπάρχει περίπτωση να κάνω ζημιά στο χρώμα χρησιμοποιώντας τη?

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Όχι, δε "διαλύουν" το χρώμα, αλλά "τρώνε" το βερνίκι. Ζημιά δε θα κάνεις (αρκεί να μην πάρεις φόρα και τρίβεις τρίβεις τρίβεις έντονα, οπότε και θα γίνει μ@λακία)...

nikos drift

Pro Member
Apr 24, 2011
348
0
0
οσο πιο πολυ τριψεις τοσο πιο πολυ θαμπωνει το χρωμα βασικα!!
θα προτεινα στο φιλο να παρει την σχετικη αλοιφη της 3Μ για γρατζουνιες και επικαλοιψη αραχνων που μπορει ευκολα να την βρει στο πρακτικερ.... ''scratch  remover'' ειναι η ονομασια της...η συγκεκριμενη δεν προκαλει θαμπαδα και γυαλιζει ταυτοχρονα....

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=h3z-DCUbJ2s[/youtube]

kkalog

New member
Oct 18, 2011
87
0
0
nikos drift said:
οσο πιο πολυ τριψεις τοσο πιο πολυ θαμπωνει το χρωμα βασικα!!
θα προτεινα στο φιλο να παρει την σχετικη αλοιφη της 3Μ για γρατζουνιες και επικαλοιψη αραχνων που μπορει ευκολα να την βρει στο πρακτικερ.... ''scratch  remover'' ειναι η ονομασια της...η συγκεκριμενη δεν προκαλει θαμπαδα και γυαλιζει ταυτοχρονα....

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=h3z-DCUbJ2s[/youtube]

Την συγκεκριμένη την έχεις χρησιμοποιήσει φίλε μου?Αν ναι,είσαι ευχαριστημένος?Ξέρουμε πόσο έχει?

nikos drift

Pro Member
Apr 24, 2011
348
0
0
ναι την ειχα παρει και μετα πηρα και την γυαλιστικη της ιδιας σειρας...στην ουσια το ιδιο πραγμα κανουν απλα η γυλιστικη σου σφραγιζει και το χρωμα αφηνει ενα φιλμ που λεμε... αλλα και αυτη που σου εδειξα στο βιντεο γυαλιζει (δεν αφηνει θαμπαδα)... νομιζω γυρω στα 17 ευρω εχει....στο πρακτικερ...

scorpion

Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
Με αφορμή την επισκευή των φαναριών και την συμμετοχή μου στο 3 PMS
έκανα γυάλισμα-κέρωμα και επιδιορθώθηκαν και κάποιες γρατζουνιές που είχα στους προφυλακτήρες
έφυγαν τα σημάδια που είχε όλο το αμάξι και πλέον έχει γίνει λείο από σαγρέ που είχε γίνει

Lucifer

Hero Member
May 14, 2010
3,282
2
0
θα δείξει...
που το περιποιήθηκες κ πόσο κόστισε ;

βαλε καμια φωτο σε σημεια που ξεχωρίζει το πριν κ το μετα

scorpion

Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
Lucifer said:
που το περιποιήθηκες κ πόσο κόστισε ;

βαλε καμια φωτο σε σημεια που ξεχωρίζει το πριν κ το μετα
120e έδωσα και το πήγα στο car repair στον Πειραία (έχουμε προσφορά για το club εκεί)
Φωτογραφία αύριο που είναι έτοιμο,δεν έχω φωτογραφίες βγάλει πριν το γυαλίσω

panosd

Pro Member
Σεπτ. 4, 2011
657
0
16
37
Πολύ καλή δουλειά! Το αυτοκίνητο ανανεώθηκε! Ετοιμάζεται η σαύρα για την Πάτρα!

Addicted

New member
Feb 12, 2011
74
0
6
Καλησπέρα!Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε να προτείνετε κάποιο καλό πληντύριο για πλύσιμο στο χέρι,κατά προτίμηση κέντρο αθήνας,πατήσια,γαλάτσι,κυψέλη,μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάποιο που να έχω μείνει ευχαριστημένος...προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω και να μείνω ευχαριστημένος,δεδομένου ότι δεν το πλένω και κάθε βδομάδα!ευχαριστώ

GTboy

Member
May 13, 2012
109
0
16
Athens
βρε παιδια..εχει επισκευτει κανεις απο μας το carparadise το οποιο βρισκεται στην αρχη της Λενορμαν?κανει καλη δουλεια?η οποιαδηποτε αλλη προταση για κεντρο και γυρω περιοχες..?

graf

Member
Mar 24, 2012
115
0
0
ναι εχω παει κανουν καλη δουλεια εκανα κερωμα με καλη τιμη.

flintmagic

Pro Member
Aug 20, 2010
406
0
16
46
Αθήνα
www.flintmagic.gr
GTboy said:
βρε παιδια..εχει επισκευτει κανεις απο μας το carparadise το οποιο βρισκεται στην αρχη της Λενορμαν?κανει καλη δουλεια?η οποιαδηποτε αλλη προταση για κεντρο και γυρω περιοχες..?
Φίλε μου στο συνιστω ανεπιφύλαχτα .. Εγω μονο εκει το παω το αμαξι ... Ο Δημητρης ειναι μαστορας στα γυαλισματα και κερωματα ... 4 φορες εχω κανει στο αμαξι γυαλισμα- κερωμα και το αμαξι οσο παει δειχνει και πιο γυαλισμενο ... Και οι τιμες τους ειναι πολυ καλες σε ολες τις υπηρεσιες τους !!!

temeteron

New member
Jan 17, 2013
81
0
0
Νίκαια
Χρησιμοποιώ καιρό αυτο

http://www.autocar.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2967&Itemid=287

20€ το πήρα απ το praktiker

όποιος δεν γνωρίζει , είναι ένα προϊον (κρέμα) που προστατεύει το αυτοκίνητο από ήλιο, σκόνες , ρετσίνια και κυρίως την βροχή.
Δεν αφήνει στάλα στο αμάξι, είναι πολύ καλύτερο από απλό κέρωμα.

lefteris

Pro Member
Oct 15, 2011
406
0
0
43
Αθήνα
Σφραγιστικό με υγρό τεφλόν είναι αυτό αν δέν κάνω λάθος.
Λογικό να μήν "κάθεται" τίποτα πάνω στο αμάξι...

thodoris

Pro Member
Jun 18, 2010
616
0
0
38
ΚΑΒΑΛΑ
Μια μικρή βοήθεια απο κάποιον κάτοχο titanium ή απο κάποιον που γνωρίζει... Θέλω να κάνω ένα μικρό φρεσκάρισμα στα νίκελ...Να χρησιμοποιήσω κάποια αλοιφή όπως αυτή http://www.drive4color.gr/more_details.php?prod_id=585 ή μπορώ με τίποτα άλλο όπως π.χ οινόπνευμα και τέτοια..Όποιος γνωρίζει ή το έχει κάνει ας μου δώσει τα φώτα του....

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread