StuparArt
Hero Member
pitbull said:Δεν ειχε αυτοκολλητα giggle το μηχανακι γι'αυτο σε μπερδεψε...
Ναι..αλλα ειναι κοκκινο και επρεπε να το καταλαβει giggle giggle
pitbull said:Δεν ειχε αυτοκολλητα giggle το μηχανακι γι'αυτο σε μπερδεψε...
scorpion said:εγώ σήμερα στις 20:30 περίπου είδα ένα ασπρο sport mk7 με 17ρες σε χρώμα μαύρο γυαλιστερό(μαύρες ήταν σίγουρα)φρεσκοπλυμένο να περναέι έξω από το jumdo στην Πειραιώς
είναι κανένας από εδώ?
τούμπανο η fiestara σου,να την χαίρεσαι ok234 ok234 ok234fordakias said:εγώ ήμουν!!!σε είδα και εγώ αλλα τελευταία στιγμή και δεν πρόλαβα να κορνάρω![]()
Δόσιμο με την μιαscorpion said:-σήμερα το πρωί στις 08:30 έξω από τον Θεόφιλο με τις εξατμίσεις στην Νίκαια είδα τον panoswhite κουστουμαρισμένο giggle giggle
σε ειδα και εγω Ιακωβε πρεπει να εφευγες σε ειδα απο την καφετερια να μπενεις δημητρακοπουλου κατα τις 11.15..Ζηση εγω δυστηχως δεν σε ειδα..scorpion said:εχθές το βράδυ στις 22:10 στην πλατεία ελευθερίας τον κύριο thodorisfiesta
Thodorisfiesta said:σε ειδα και εγω Ιακωβε πρεπει να εφευγες σε ειδα απο την καφετερια να μπενεις δημητρακοπουλου κατα τις 11.15..
το κοιταζατε και πριν και οταν εφευγα??και γιατι δεν σηκωσες κανα χερι να σε δω...την επομενη φορα δεν πειραζει!!!zisis said:Ναι ήμουν με το scoutter ...Η κοπέλα μου εχει ερωτευτεί το χρώματα σου και τις γραμμές ...το χαζευαμε όταν το είχες παρκαρισμένο και μετα όταν έφευγες