Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

supersonic

Rookie
Nov 3, 2011
12
0
1
38
Αθήνα
Μοντέλο
MK6.5
Επεστρεψα στην Αθηνα και ειπα αποψε να βολταρω μεχρι τα παλια Mc Donalds στον Αγιο Στεφανο. Ειχε πολυ κοσμο και επισης 2 μαυρα mk7 με αυτοκολλητα. Ποιοι ηταν οι κυριοι? Ειχε κι ενα μαυρο mk6αρι αλλα δεν ξερω αν ηταν παρεα..

supersonic

Rookie
Nov 3, 2011
12
0
1
38
Αθήνα
Μοντέλο
MK6.5
Ωραιος! Αμε, το ενα ηταν αραγμενο απ την εξω μερια διπλα και παραλληλα στην εθνικη (με τρεις τυπαδες γυρω του να σηζητουν) και το αλλο ηταν παρκαρισμενο κανονικα πιο πισω..

GiannakissXs

Member
Jan 5, 2012
145
0
0
35
ο ενας ημουν εγω...μπροστα στα στρογγυλα !το 6αρι το ειδα και εγω by the way...

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
Εχτες το βραδυ στο the mall ΜΚ7 λευκο με μαυρες ζαντες εβγαινε απο το παρκινκ και εγω εμπαινα...με ειδε,μου κορναρε και του κορναρα και εφυγε!!!ειναι κανεις απο εδω??

vouts

Hero Member
May 10, 2010
2,196
3
38
36
Peiraeus
Φτουυυ...Δεν σε ειδα εσενα....Ειδα ομως τον Κωστα με την karcher και αργοτερα γυρω στις 4 τον thodorisfiesta με το Μπλε motorsport απεναντι απο το coccoon.... ;)

vouts

Hero Member
May 10, 2010
2,196
3
38
36
Peiraeus
Ποιο καλο παιδακι με μαυρο mk7 ηταν στο μικρολιμανο γυρω στη μια παρα και μολις με ειδε πατησε ξερογκαζο;;;

Darvil

Member
Apr 2, 2012
108
0
0
45
Νεα Ιωνια
ρε παιδια βλεπω συχνα πυκνα ενα λευκο με μπλε ριγες στο καπο κ οροφη,στη μαραθωνος στο πικερμι παρκαρισμενο παντα κοντα στα τρια φαναρια,συγκεκριμενα κ χτες ηταν μπροστα σε ενα σουβλατζιδικο που εχει εκει,ποιος ειναι; δικος μας;

ggs

Member
May 14, 2012
245
0
0
45
Τον βλεπω κι εγω αρκετα συχνα ακριβως εκει που λες αλλα δεν νομιζω να ειναι γραμμενος εδω.
Τι δουλεια εχεις εσυ εκει κοντα στα λημερια μου.... ;) :D

xristina

Hero Member
May 9, 2010
1,515
0
36
41
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
κατά τις 8.30 τον thodorifiesta στην ιερά οδό στο ύψος του μετρό... σήμερα είδα και φορεμένο και το νέο του απόκτημα από την τελευταία συνάντηση... ok234

zisis

Hero Member
May 10, 2010
1,249
1
38
37
Απόψε το βράδυ άφησα για κανά τρίωρο το αυτοκίνητο παρκαρισμένο έξω απο ολυμπικο.ειχα παει με ένα παιδι προς ζαχο μεριά με το αυτοκίνητο του,όταν γύρισα βρήκα στο τζαμί ένα αυτοκολητακι απο το club ..δν ξέρω ποιος με είδε πάντως παιδια είστε ωραίοι !!ευχαριστω πολυ !!!αν και είχα!!

Darvil

Member
Apr 2, 2012
108
0
0
45
Νεα Ιωνια
  οι δικοι μου μενουν ραφηνα οποτε παω τρεις τεσσερης φορες τη βδομαδα κ περναω απο εκει συνεχεια..αλλα εκτος απο το λευκο δεν εχω πετυχει καμεναν αλλον..εσυ στο πικερμι εισαι ggs;

ggs

Member
May 14, 2012
245
0
0
45
Darvil said:
  οι δικοι μου μενουν ραφηνα οποτε παω τρεις τεσσερης φορες τη βδομαδα κ περναω απο εκει συνεχεια..αλλα εκτος απο το λευκο δεν εχω πετυχει καμεναν αλλον..εσυ στο πικερμι εισαι ggs;

Τη βελανιδια στη φλεμινγκ πρέπει να την ξέρεις(δίπλα στο γεωπόνικο).....οπότε ξανά περνάς κοιτά από κάτω κάτι θα δεις! ;)

grigoris mk7

Hero Member
Oct 12, 2010
1,214
0
0
37
Λαμία
Μαυρο 7αρι σπορτ, με αυτοκολλητα στην πλατεια παρκου στη Λαμια παρκαρισμενο κατα τις 8μιση 9παρα... Ποιος?

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread