Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Crazy

Hero Member
Vip Team
Jul 8, 2010
1,568
8
38
41
Οπου υπαρχει στροφη....
Darvil said:
ρε παιδια βλεπω συχνα πυκνα ενα λευκο με μπλε ριγες στο καπο κ οροφη,στη μαραθωνος στο πικερμι παρκαρισμενο παντα κοντα στα τρια φαναρια,συγκεκριμενα κ χτες ηταν μπροστα σε ενα σουβλατζιδικο που εχει εκει,ποιος ειναι; δικος μας;
To xει ενας μεγαλος,θα τοδεις πολλες φορες κ βρωμκο :p

vouts

Hero Member
May 10, 2010
2,196
3
38
36
Peiraeus
Εχτες το βραδυ γυρω στις 11 στην παραλληλη της Δημοκρατιας (προς Πειραια) το 7αρι του thodorisfiesta....Ναι ναι....Το γνωστο motorsport..... :D

zisis

Hero Member
May 10, 2010
1,249
1
38
37
Εχθές το βράδυ στην Αθηνών Λαμίας τον κύριο scorpion με το κουκλι του...τα είπαμε λιγάκι

Jul 16, 2011
123
0
0
Athina
ggs said:
Τη βελανιδια στη φλεμινγκ πρέπει να την ξέρεις(δίπλα στο γεωπόνικο).....οπότε ξανά περνάς κοιτά από κάτω κάτι θα δεις! ;)
Darvil k ggs gια ελατε κ καμια βολτα προς την Ηλεκτρονικη της Παλληνης να σας εξυπηρετησουμε...

ggs

Member
May 14, 2012
245
0
0
45
Ααααααα!!!Εσυ δουλευεις εκει...πουλακι μου ειχα περασει απο κει προσφατα που εψαχνα κατι και ειδα το φιεσταρο απεξω, εσυ εβλεπες τv μαλλον γιατι με εξυπηρετησε αλλος και οταν πηρες χαμπαρι το δικο μου την ωρα που εφευγα κοιτουσες καλα καλα..... :mad: :D

Jul 16, 2011
123
0
0
Athina
ggs said:
Ααααααα!!!Εσυ δουλευεις εκει...πουλακι μου ειχα περασει απο κει προσφατα που εψαχνα κατι και ειδα το φιεσταρο απεξω, εσυ εβλεπες τv μαλλον γιατι με εξυπηρετησε αλλος και οταν πηρες χαμπαρι το δικο μου την ωρα που εφευγα κοιτουσες καλα καλα..... :mad: :D
Δεν τη θυμαμαι τη φαση καλα..Δεν εχεις νομιζω αυτοκολητα του club στο φιεσταρο ετσι δεν ειναι?

ggs

Member
May 14, 2012
245
0
0
45
Εχω ρε συ....ενα κοκκινο με ασπρες ζαντες ειναι το δικο μου

vasilisfiesta

Hero Member
Nov 13, 2010
1,027
0
0
38
grigoris mk7 said:
Μαυρο 7αρι σπορτ, με αυτοκολλητα στην πλατεια παρκου στη Λαμια παρκαρισμενο κατα τις 8μιση 9παρα... Ποιος?
Αν εχει κοκκινες πινακιδες ειναι η ξαδερφη μου Γρηγορη.. Λαμια μενουν.. :)

Focusman

Pro Member
May 26, 2010
577
0
16
34
Περιστερι
ασπρο μκ7 με πινακιδα ΥΝΝ 4*** και με μαυρο αυτοκολλητο μπροστα στον προφυλακτηρα κατεβαινε προς κεντρο μεσω Κηφισιας, χθες κατα τις 11 το βραδυ! Νομιζω οτι διεκρινα αυτοκολλητο.. Ποιος?

Sweet_Squeeze

Hero Member
May 26, 2010
3,017
0
36
40
Αθήνα
Πρωτον ειδα τον κυριο Staro κατα τις 9:30 που εστριβε στην Θεομυτωρος και επειτα τον mario7kal που καθοταν για καφεδακι με την παρεα του στην Καλαμακιου.

grigoris mk7

Hero Member
Oct 12, 2010
1,214
0
0
37
Λαμία
vasilisfiesta said:
Αν εχει κοκκινες πινακιδες ειναι η ξαδερφη μου Γρηγορη.. Λαμια μενουν.. :)
Ναι κοκκινες πινακιδες ειχε, αντρας το οδηγουσε παντως(το παρκαρε για την ακριβεια)  :-X

vouts

Hero Member
May 10, 2010
2,196
3
38
36
Peiraeus
16.10 τον κυριο nos7 μεταξυ Πλατειας Αλεξανδρας και Πασαλιμανιου παρκαρισμενος....10 λεπτα μετα ο κυριος evogreek εκανε την βολτα του απο Μικρολιμανο μαζι με τον φιλο του.... ;)

Καιρο ειχα να καρφωσω....!!!!

Focusman

Pro Member
May 26, 2010
577
0
16
34
Περιστερι
Κατα τις 8 και τεταρτο εθεαθη η Lucifer να βγαινει στην Αθηνων- Λαμιας με κατευθυνση προς ΣΕΦ!
Προσπαθησα να την κυνηγήσω (ενα ανθρακι Octavia σου αναβοσβησε τα φωτα! giggle) αλλα ενας με ενα ασπρο Ibiza, ειχε κανει καταληψη αριστερης λωριδας...

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
εχτες το μεσιμερι κατα τις 4 παρα κοκκινο ΜΚ7 με 16αρες παρκαρισμενο στην Β.Γεωργιου(καθετη της Β.Σοφιας) απεναντι απο την ΒΡ-παρκινκ Κορακιανιτη....ποιος??

σημερα λιγο πιο πανω απο τον σταθμο λαρισης παλι κατα τις 4 ΜΚ6 λευκο,με μαυρο καπο....Σωτηρης μου μυριζεται...

και οι 2 φυσικα με αυτοκολλητα μας στα πισω τζαμια!!!

Focusman

Pro Member
May 26, 2010
577
0
16
34
Περιστερι
Μαυρο μκ7 με πινακιδα ΙΚΧ 941* και αυτοκολλητο, ηταν πριν κανα 2ωρο στην παραλιακη και πηγαιναμε μαζι προς Βουλα μερια.. Ημουν μεσα σ'ενα μπλε Ibiza!

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Μ' αρέσει που τα καρφώματά  σου έχουν σχεδόν πάντα και πινακίδα. Τι μνήμη έχεις, ελέφαντα (που λένε);  tease

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread