Μια περιπετιούλα έτσι για τα πρακτικά. Εχτές το βράδυ κατά της 23:30, στο ύψος του παλαιού αεροδρομίου, είχα πάρει το δρόμο της επιστροφής με τον αδερφό μου, σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς. Πορευόμασταν στη μεσαία λωρίδα, όταν ξαφνικά έκανε την εμφάνισή του ένα S3 από τη δεξιά λωρίδα χώθηκε στη μπροστά από εμάς και ξεκίνησε να φρενάρει. Μετά τα κερατιλίκια που πέσανε, προσπεράσαμε από την αριστερή και ξαναμπήκαμε στη μεσαία. Το S3 μετά από ένα απότομο ελιγμό θεώρησε λογικό να το παίξει γρήγορο και να κολλήσει προφυλακτήρα, για καλή μας τύχη ο οδηγός του S3 ήταν γυναίκα, ο αδερφός μου στράβωσε και κατέβασε από 5η 3η. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο ξεκόλλημα, λές και το Fiesta ήταν 400 άλογα, αποκτήσαμε διαφορά 100 μέτρων και μετά ξεκινήσαμε τις σφήνες ανάμεσα στα αυτοκίνητα, τότε το S3 δεν ακολούθησε καθόλου. Μας έφτασε μετά την Αγίου Δημητρίου, συνεχίσαμε πάλι τις σφήνες μέχρι τη στροφή του Ιπποδρόμου. Επάνω στη στροφή έμεινε περίπου 4 αυτοκίνητα πίσω, μείωσε τη διαφορά στο 1 αμάξι στη ευθεία, αλλά δεν πέρασε μπροστά. Συνεχίσαμε το κυνήγι μέχρι τον Άγιο Διονύσιο στον Πειραιά, όπου μας πέρασε. Όταν πλευρίσαμε είδαμε ότι ήταν 3 επιβάτες και ο πίσω ξεκίνησε τις χειρονομίες. Δεν το συνεχίσαμε όμως.