Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

DrA

Member
Mar 6, 2011
243
0
0
1340kg το 5d
1330kg το 3d

http://www.bmw.gr/master_rebrush/en/newvehicles/1series/3door/2007/allfacts/engine/engine_data.html

akridas07

Pro Member
Jul 21, 2010
343
0
0
42
Μια περιπετιούλα έτσι για τα πρακτικά. Εχτές το βράδυ κατά της 23:30, στο ύψος του παλαιού αεροδρομίου, είχα πάρει το δρόμο της επιστροφής με τον αδερφό μου, σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς. Πορευόμασταν στη μεσαία λωρίδα, όταν ξαφνικά έκανε την εμφάνισή του ένα S3 από τη δεξιά λωρίδα χώθηκε στη μπροστά από εμάς και ξεκίνησε να φρενάρει. Μετά τα κερατιλίκια που πέσανε, προσπεράσαμε από την αριστερή και ξαναμπήκαμε στη μεσαία. Το S3 μετά από ένα απότομο ελιγμό θεώρησε λογικό να το παίξει γρήγορο και να κολλήσει προφυλακτήρα, για καλή μας τύχη ο οδηγός του S3 ήταν γυναίκα, ο αδερφός μου στράβωσε και κατέβασε από 5η 3η. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο ξεκόλλημα, λές και το Fiesta ήταν 400 άλογα, αποκτήσαμε διαφορά 100 μέτρων και μετά ξεκινήσαμε τις σφήνες ανάμεσα στα αυτοκίνητα, τότε το S3 δεν ακολούθησε καθόλου. Μας έφτασε μετά την Αγίου Δημητρίου, συνεχίσαμε πάλι τις σφήνες μέχρι τη στροφή του Ιπποδρόμου. Επάνω στη στροφή έμεινε περίπου 4 αυτοκίνητα πίσω, μείωσε τη διαφορά στο 1 αμάξι στη ευθεία, αλλά δεν πέρασε μπροστά. Συνεχίσαμε το κυνήγι μέχρι τον Άγιο Διονύσιο στον Πειραιά, όπου μας πέρασε. Όταν πλευρίσαμε είδαμε ότι ήταν 3 επιβάτες και ο πίσω ξεκίνησε τις χειρονομίες. Δεν το συνεχίσαμε όμως.

AndreasA

Hero Member
Jan 20, 2011
2,886
0
36
άρης
καλα κανατε παιδια κ το διαλυσατε!! δεν ξερεις τι τρελα κουβαλαει ο καθενας πανω του και εκτος απο τρελα τι αντικειμενα κρυβει μεσα στο αμαξι του!!

turbomaniac

Hero Member
May 10, 2010
3,944
90
48
47
Ιωάννινα
akridas07 said:
Μια περιπετιούλα έτσι για τα πρακτικά. Εχτές το βράδυ κατά της 23:30, στο ύψος του παλαιού αεροδρομίου, είχα πάρει το δρόμο της επιστροφής με τον αδερφό μου, σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς. Πορευόμασταν στη μεσαία λωρίδα, όταν ξαφνικά έκανε την εμφάνισή του ένα S3 από τη δεξιά λωρίδα χώθηκε στη μπροστά από εμάς και ξεκίνησε να φρενάρει. Μετά τα κερατιλίκια που πέσανε, προσπεράσαμε από την αριστερή και ξαναμπήκαμε στη μεσαία. Το S3 μετά από ένα απότομο ελιγμό θεώρησε λογικό να το παίξει γρήγορο και να κολλήσει προφυλακτήρα, για καλή μας τύχη ο οδηγός του S3 ήταν γυναίκα, ο αδερφός μου στράβωσε και κατέβασε από 5η 3η. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο ξεκόλλημα, λές και το Fiesta ήταν 400 άλογα, αποκτήσαμε διαφορά 100 μέτρων και μετά ξεκινήσαμε τις σφήνες ανάμεσα στα αυτοκίνητα, τότε το S3 δεν ακολούθησε καθόλου. Μας έφτασε μετά την Αγίου Δημητρίου, συνεχίσαμε πάλι τις σφήνες μέχρι τη στροφή του Ιπποδρόμου. Επάνω στη στροφή έμεινε περίπου 4 αυτοκίνητα πίσω, μείωσε τη διαφορά στο 1 αμάξι στη ευθεία, αλλά δεν πέρασε μπροστά. Συνεχίσαμε το κυνήγι μέχρι τον Άγιο Διονύσιο στον Πειραιά, όπου μας πέρασε. Όταν πλευρίσαμε είδαμε ότι ήταν 3 επιβάτες και ο πίσω ξεκίνησε τις χειρονομίες. Δεν το συνεχίσαμε όμως.

ποιο φιεστα είχε ο ξαδερφος και ποιο s3 ήτανε αυτο?

fanakias

Member
Feb 10, 2011
155
0
0
40
Αρτα
Με πριζωνει απιστευτα ενα polo 1.2 tsi συνεχως...αυτος δηλωνει 150 αλογατα....την κυριακη θα πεσει κοντριτσα μαλλον...ακουω προγνωστικα!!!!

ΧΡΗΣΤΟΣ-21-

New member
Oct 22, 2011
59
0
0
40
ΑΘΗΝΑ
αν ειναι 150 δεν εχεις ελπίδα αν δεν ειναι πες του 900 μέτρα μην κοφτιασεις 3η και απλωσε 4 .....αλλαγές 1-2 πιλοτησιες ομως και 0-18 να κανεις αν παθήσεις απο στάση θα σε περασει απο πανω λόγο δύναμης - ροπης .... Ξεκινά καλα ποντάρε στο σπινιαρισμα του και στην κουλαμαρα του και κατι μπορει να γινει αν δεν ειναι 150 άλογα

fiestass7

MK7
Member
Jun 16, 2011
254
0
16
39
Πύργος
Μοντέλο
MK7
fanakias said:
Με πριζωνει απιστευτα ενα polo 1.2 tsi συνεχως...αυτος δηλωνει 150 αλογατα....την κυριακη θα πεσει κοντριτσα μαλλον...ακουω προγνωστικα!!!!

Αν ειναι μαμα το εχεις άνετα αν ξεκινήσετε από κατω.... απο ρεμπριζ στις 4ες θα του φύγεις... αν θελήσει με ρεμπριζ βάλτον με 2α και 60, όχι πιο χαμήλα γιατι αρπάζει καλυτερα το πολο σε ρεμπριζ... αντε περιμενουμε αποτελέσματα... (βάλε 100άρα shell racing, αν έχεις γεματο ρεζερβουαρ με 95αρα ρίξε αυτό http://www.4x4tyres.gr/prod.php?pr=277 )

banned member

Hero Member
Jan 31, 2011
1,892
0
0
2022
Αν είναι 150 άλογα δεν έχεις καμία απολύτως ελπίδα!!!!!
εγώ με μαμά που είχα ανοίξει από στάση μέχρι τετάρτη και 180 δικά μου ήμουν 3-4 αμάξια μπροστά!!

ΧΡΗΣΤΟΣ-21-

New member
Oct 22, 2011
59
0
0
40
ΑΘΗΝΑ
fiestass7 said:
Αν ειναι μαμα το εχεις άνετα αν ξεκινήσετε από κατω.... απο ρεμπριζ στις 4ες θα του φύγεις... αν θελήσει με ρεμπριζ βάλτον με 2α και 60, όχι πιο χαμήλα γιατι αρπάζει καλυτερα το πολο σε ρεμπριζ... αντε περιμενουμε αποτελέσματα... (βάλε 100άρα shell racing, αν έχεις γεματο ρεζερβουαρ με 95αρα ρίξε αυτό http://www.4x4tyres.gr/prod.php?pr=277 )
Χαχαχαχαχαχαχα αρε πυργιωτη τρελα κατευθειαν στα ζουμια ...σε παω.....

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread