ΧΡΗΣΤΟΣ-21- said:Χαχαχαχαχαχαχα αρε πυργιωτη τρελα κατευθειαν στα ζουμια ...σε παω.....
Ε τι..... παντα ετσι....
ΧΡΗΣΤΟΣ-21- said:Χαχαχαχαχαχαχα αρε πυργιωτη τρελα κατευθειαν στα ζουμια ...σε παω.....
Λες να καρφωσει πανω στην κοντρα??? giggle giggle giggle giggle giggle gigglemoican said:Ξέρω πόσο πάνε με πρόγραμμα αλλά γνωρίζω ότι πέρα από πρόγραμμα δεν υπάρχει κάτι άλλο για αυτα από επίσημους οίκους... το λέω γιατί κ ένας ξαδέρφος μου έχει αυτό το αυτοκίνητο κ σε οποίο μαγαζί πήγε για να βάλει κανα φίλτρο που να του αποδώσει κ με πρόγραμμα του έχουν πει να περιμένει για να βάλει κάτι που να αξίζει!
κάτι οφ τοπικ:έστω ότι ένα τέτοιο αμάξι είναι φουλ πρώτο στάδιο,πόση ζωή αναμένεται να χει;κ από άποψη χρημάτων πιο πολύ συμφέρει να πάρεις gti παρά το 1,2 κ να το κανείς πρώτο στάδιο!
moican said:οχι... μη βαλεις octane booster... δεν κανουν δουλεια!βαλε μονο 100ρα shell racing ή bp ultimate!
δυσκολο το κοβω να ναι 150 αλογα... αλλα και τοσα να ναι, αν εχει τα μαμα ζαντολαστιχα,κανονικα και η δευτερα του θα σπινιαρει αλυπητα(υπ'οψιν μαμα εχει 185-55/15 αν θυμαμαι καλα).... οποτε τον εχεις!αν δεν ειναι 150 και απλα του χει βαλει κανα τελικο και τετοια, παιξε τον ρολ με 2ες και 60-65 δικα σου(γιατι εκεινο ψοφαει ενω εσυ θα χεις δευτερα μεχρι τα 85) και τον τρως... απο σταση εννοειται οτι τον τρως αν ξερεις να κανεις καλη εκκινηση!το μονο σου (-) ειναι οτι εχεις 17ρια και ισως σου κοψουν....
only the god knows!!!!grigoris mk7 said:Λες να καρφωσει πανω στην κοντρα??? giggle giggle giggle giggle giggle giggle
Προφανως το πατησε, εγω σε αντιστοιχη φαση με E200 compressor ημουν 1μιση- 2 καροτσες μπροστα και αρχισε να μου μαζευει μολις εβαλα 4η και με περασε στα 160χλμ δικα μου...Vasilis_250r said:Ναι c230 ηταν σαν αυτο στην φωτο.Απλα γιατι μου επαιξε τα φωτα στο τελος πιστευω πως το ετρεξε.
ChrisFrou said:ρε σ γιωργο και εδω http://www.youtube.com/watch?v=j7EntQXLxsc&feature=related ?? δηλαδη με προγραμμα πηρε μονο 1,5 αμαξι το πολακι ?? :/
giannis_suzuki said:εγω δεν μπορω να καταλαβω τ αλλο...πως γινετε με μονο εξατμιση μκ7 να πηγαινεις λιγο καλυτερα αλλα με 1σταδιο πως λεει εδω να ανοιγεις ετσι,,,
http://www.youtube.com/watch?v=Z2gdXgtoa0c&feature=mfu_in_order&list=UL
τωρα το πολακι τι παιζει???ανεβηκε καθολου.??
edit:τωρα ειδα και τ βιντεο απο πρωτες...
καλα πως γινετε το 14αρι να καθετε καλυτερα απο 2ερα ρε συ και απο πρωτη να πηγαινει ετσι??