Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

fiestass7

MK7
Member
Jun 16, 2011
254
0
16
39
Πύργος
Μοντέλο
MK7
Θα συμφωνήσω με τον γρηγόρη.. Πολλά είναι πεσμένα.. Και εγώ μια από τα ίδια παω κόπια και οπότε συναντήσω στο δρόμο με ευθεία τέταρτες μετά τα 150 τους φεύγω.. Εχω ανοίξει με swift sport και πάμε κόπια και τέταρτες φεύγω και σε αυτα.. 

GiannisZetec

Pro Member
Jun 4, 2011
571
0
16
επειδη εχω πατησει αρκετες φορες  με ραλλακια τα οποια ηταν σκουπα εξατμιση το αποτελεσμα αυτο 2α 3η 4η κοπια δεν το εχω δει ποτε...μαμα εισαι??

GiannisZetec

Pro Member
Jun 4, 2011
571
0
16
συμφωνα με τα αποτελεσματα που λετε με τα ραλλακια το συμπερασμα που εβγαλα ειναι οτι μαλλον το δικο μου δεν πηγαινε οταν ηταν μαμα παρολο που ειχε τοτε 48000 χιλιομετρα...

grigoris mk7

Hero Member
Oct 12, 2010
1,214
0
0
37
Λαμία
GiannisZetec said:
επειδη εχω πατησει αρκετες φορες  με ραλλακια τα οποια ηταν σκουπα εξατμιση το αποτελεσμα αυτο 2α 3η 4η κοπια δεν το εχω δει ποτε...μαμα εισαι??
Τοτε ναι, τωρα εχω το κιτ της k&n και κολαρο της samco.. ψιλοπραγματα δηλαδη φοραω.. ναι κοπια δικαβαλοι και οι δυο, μπροστα ηταν αυτος πισω ακολουθουσα εγω..

Vasilis_250r

Member
Jun 2, 2011
166
0
0
Τουλαχιστον αυτα τα αυτοκινητα ειναι ελαφρια..Να περναμε τα suzuki που ειμαστε στα ιδια κυβικα και αλογα.Αν και εχουν κοντο σασμαν και με συνδιασμο με τις 7200 ειναι δυσκολο.

GiannisZetec

Pro Member
Jun 4, 2011
571
0
16
grigoris mk7 said:
ναι κοπια δικαβαλοι και οι δυο, μπροστα ηταν αυτος πισω ακολουθουσα εγω..
εξηεγησε το μου λιγο καλυτερα γιατι δεν μπορω να καταλαβω...εισασταν και οι δυο δικαβαλοι ή και τα δυο ραλυ ηταν δικαβαλα??τι εννοεις μπροστα αυτος και πισω εσυ???

Συγχώνευση διπλών μηνυμάτων:[time]1326995975[/time]
Vasilis_250r said:
Τουλαχιστον αυτα τα αυτοκινητα ειναι ελαφρια..Να περναμε τα suzuki που ειμαστε στα ιδια κυβικα και αλογα.Αν και εχουν κοντο σασμαν και με συνδιασμο με τις 7200 ειναι δυσκολο.
συμφωνω μαζι σου...δυσκολο ειδικα οταν και τα εμεις και το swiftaki  ειναι μαμα

grigoris mk7

Hero Member
Oct 12, 2010
1,214
0
0
37
Λαμία
Μ εκεινον που πηγαινα κοπια ημασταν και οι δυο δικαβαλοι (κ εγω κ αυτος) Ξεκινησαμε απο φαναρι, ηταν πρωτο ενα starlet, πισω το rallye, και μετα εγω... στην αρχη ξεκινησαν χαλαρα μετα αρχισαν και πλακωνονταν και ακολουθησα κ εγω...

GiannisZetec

Pro Member
Jun 4, 2011
571
0
16
και 2ες 3εσ 4ες πως εισασταν κοπια???αφου εσυ  εισουν απο πισω τους???

fiestass7

MK7
Member
Jun 16, 2011
254
0
16
39
Πύργος
Μοντέλο
MK7
grigoris mk7 said:
swift τα παλια η τα καινουργια? Γτ εχει γνωστος μου το καινουργιο και παει πολυ καλα..
με καινούργια swift... Εχω ανοίξει με 2.. Το ένα ήταν μαμα και το άλλο με σκούπα.. Εγώ φίλτρο bmc φοράω μόνο..

GiannisZetec

Pro Member
Jun 4, 2011
571
0
16
grigori mk7 και fiesta με ολο το σεβασμο αμφισβητω τα αποτελεσματα με εναν και μονο εναν ενδοιασμο οτι οι αντιπαλοι σας ηταν κουλοι...

Vasilis_250r

Member
Jun 2, 2011
166
0
0
ΜΕ τα καινουργια suzuki λεμε.Εχω εναν φιλο που εχει suzuki (1.6cc) και ανοιγαμεοταν ειχα 3500χιλ (αυτος τοτε ειχε πανω απο 10000χιλ) απο πρωτη ρολ με 20 χιλ και στα 700 μετρα δεν μου εκανε κενο..(ημουν περιπου στην πισω ζαντα του)
Τωρα που εχω 8000 χιλ (αυτος 18000χιλ) ανοιξαμε αλλα ειχε ατομο μεσα και ετσι εκενα εναμιση κενο..
Να ανοιξει λιγο ακομα εμενα και ξαναβαζουμε
p.s 1 εγω εχω 16αρες και αυτος 17αρες.
p.s 2 ο συνδυασμος κοντο σασμαν και 7200 του δεινει προβαδισμα...
p.s 3 Παιδια δεν υπαρχει επαφη με saxo η rally.Ειναι διαφορα βαρους + στορφαρισμα..εδω βλεπουμε saxo 160 αλογα να περναει golf gti

panosd

Pro Member
Σεπτ. 4, 2011
657
0
16
38
παιδια,εγω που εχω πατησει με saxo (σκουπα,προγραμμα,εξατμιση) μεχρι 4η ημουν 2 - 3 καροτσες πισω!!!ps:το saxo βαραγε στις 8100 κοφτη!επεισης με 207gt τουρμπο απο σταση μονοκαβαλα του εδωσα μεχρι τεταρτες 2 καροτσες τουλαχιστον.την προηγουμενη βδομαδα στην καβαλας εγω ημουν με 3 φιλους μου και αυτος με 2 κοπελες και ημουν κοντα στις 2 καροτσες μπροστα μεχρι 3η!
ps:το 207gt ειναι 1380 κιλα!τη κυριακη θα δοκιμαστω με ενα t-jet bravo 150hp

ntereki21

New member
Oct 24, 2011
62
0
6
46
Αθηνα
Πηγαινετε σε μια πιστα να βγαλετε τη κ@@@α σας,εχουν γινει αρκετες μ@@@κιες δεν σας φταιει κανενας

panosd

Pro Member
Σεπτ. 4, 2011
657
0
16
38
φιλε ntereki21 το συγκεκριμενο θεμα (vs)απευθηνεται σε καπιους που γουσταρουν να κοντραριζονται με αλλου ειδους αυτοκινητα και μονο!!!

ntereki21

New member
Oct 24, 2011
62
0
6
46
Αθηνα
panosd said:
φιλε ntereki21 το συγκεκριμενο θεμα (vs)απευθηνεται σε καπιους που γουσταρουν να κοντραριζονται με αλλου ειδους αυτοκινητα και μονο!!!
φιλε panosd εγω σου λεω πηγαινετε σε μια πιστα να τρεξετε και να κοντραριστειτε

giannis_suzuki

Pro Member
Oct 17, 2010
384
0
0
εγω πραγματικα το εχω απορια πως τα περνατε τα swift....τι να πω μαλλον τα fiesta εδω πανω δεν πανε....
ΕΓΩ προσωπικα 13αρης ακομα και εφευγα τα 16αρια τα fiesta....

παντως σε οτι μετρησεις εχουν γινει σε ολα ειναι πισω το fiesta....αλλα θα μου πειτε παιζει ρολο και ο παραγοντας οδηγος...οποτε πατατε σιγουρα με οχι τοσο αρτιμελη ατομα...

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread