Θα συμφωνήσω με τον γρηγόρη.. Πολλά είναι πεσμένα.. Και εγώ μια από τα ίδια παω κόπια και οπότε συναντήσω στο δρόμο με ευθεία τέταρτες μετά τα 150 τους φεύγω.. Εχω ανοίξει με swift sport και πάμε κόπια και τέταρτες φεύγω και σε αυτα..
Τοτε ναι, τωρα εχω το κιτ της k&n και κολαρο της samco.. ψιλοπραγματα δηλαδη φοραω.. ναι κοπια δικαβαλοι και οι δυο, μπροστα ηταν αυτος πισω ακολουθουσα εγω..GiannisZetec said:επειδη εχω πατησει αρκετες φορες με ραλλακια τα οποια ηταν σκουπα εξατμιση το αποτελεσμα αυτο 2α 3η 4η κοπια δεν το εχω δει ποτε...μαμα εισαι??
εξηεγησε το μου λιγο καλυτερα γιατι δεν μπορω να καταλαβω...εισασταν και οι δυο δικαβαλοι ή και τα δυο ραλυ ηταν δικαβαλα??τι εννοεις μπροστα αυτος και πισω εσυ???grigoris mk7 said:ναι κοπια δικαβαλοι και οι δυο, μπροστα ηταν αυτος πισω ακολουθουσα εγω..
συμφωνω μαζι σου...δυσκολο ειδικα οταν και τα εμεις και το swiftaki ειναι μαμαVasilis_250r said:Τουλαχιστον αυτα τα αυτοκινητα ειναι ελαφρια..Να περναμε τα suzuki που ειμαστε στα ιδια κυβικα και αλογα.Αν και εχουν κοντο σασμαν και με συνδιασμο με τις 7200 ειναι δυσκολο.
με καινούργια swift... Εχω ανοίξει με 2.. Το ένα ήταν μαμα και το άλλο με σκούπα.. Εγώ φίλτρο bmc φοράω μόνο..grigoris mk7 said:swift τα παλια η τα καινουργια? Γτ εχει γνωστος μου το καινουργιο και παει πολυ καλα..
πες τα ρε βασιλη..Vasilis_250r said:p.s 3 Παιδια δεν υπαρχει επαφη με saxo η rally.Ειναι διαφορα βαρους + στορφαρισμα..
φιλε panosd εγω σου λεω πηγαινετε σε μια πιστα να τρεξετε και να κοντραριστειτεpanosd said:φιλε ntereki21 το συγκεκριμενο θεμα (vs)απευθηνεται σε καπιους που γουσταρουν να κοντραριζονται με αλλου ειδους αυτοκινητα και μονο!!!