Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

pitbull

Maniac Member
May 13, 2010
6,950
1
0
40
παντού και πουθενά
Που να βγουν ρε ψηλε 170 ατμοσφαιρικα αλογα?Εδω παλευουμε για τα 150 και δεν μπορουμε να τα δουμε.

Παντως αν αυτο το αμαξι βγαλει 150-155(δεν θα πω για παραπανω)πραγματικα αλογα θα μπορει να ανταγωνιστει οποιοδηποτε στην κατηγορια του και σε αυτα τα αλογα.
Και οταν μιλαω για πραγματικα αλογα εννοω να υπαρξει μια αυξηση της ιπποδυναμης της ταξης των +25-30 ιππων ανεξαρτητως ποσο το μετραει το καθε δυναμομετρο μαμα.
 

turbomaniac

Hero Member
May 10, 2010
3,937
82
48
44
Ιωάννινα
βγαινουν, βγαινουν.... με λιγα και καλά πραγματα. Η σχεδίαση της κεφαλής παίζει ρόλο στο πόσα άλογα μπορεί να βγάλει και δόξα την yamaha τα zetec sigma έχουν πολύ καλή σχεδίαση.
 

pitbull

Maniac Member
May 13, 2010
6,950
1
0
40
παντού και πουθενά
Εχω μια απορια.
Οι περισσοτεροι εδω μεσα εισαστε φιλτρο-τελικο.Εχει ρωτησει κανενας η εχει περασει κανενας τον προγραμματισμο της εκδοσης magnet με τα 134?
Ξερω οτι γινεται να περαστει και καποιοι το εχουν κανει.Δεν ξερω αν περναει σε ολα διοτι μεχρι τον Οκτωβριο του 2010 φοραγαν αλλο εγκεφαλο αλλα στα πιο καινουργια περναει.Οπως δεν ξερω και κατα ποσο και τι αποδιδει αλλα ξερω οτι εχει μετατοπισμενο κοφτη.Μεχρι που μπορει να στροφαρει δεν θα πω αλλα εχω διαβασει για δυο διαφορετικα ορια και εχω δει το ενα σε βιντεο και το αμαξι παει ψηλα.Το πολυ πολυ να χρειαστει μια μεγαλυτερη σωληνα απο καταλυτη και πισω μιας και απ'οτι θυμαμαι αυτο εχει 54αρα.
 

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
37
Μπαμπη αυτο που λες,οταν ειχα ρωτησει στην αντιπροσωπεια,μου ειχαν πει οτι δεν εχουν τετοιο προγραμμα!
Eπίσης, που το έβαλαν? γιατι μίλησα και με καρανικολα και μου πε οτι μπορει να βαλει προγραμμα με καποιον που συνεργαζεται(οχι mountune ουτε της φορντ) και 8α βγαλει σε ενα μαμα αυτοκινητο,134αλογα.
 

panosd

Pro Member
Σεπτ. 4, 2011
657
0
16
35
Τοτε που σου το είπε μπορεί να ήταν και η superchips! Εγω που είχα μιλήσει μαζί τους μου ειχαν πει ότι συνεργαζόταν κατα καιρούς με superchips!
 

pitbull

Maniac Member
May 13, 2010
6,950
1
0
40
παντού και πουθενά
Eπισημα δεν υπαρχει κατι για το προγραμμα αυτο.
Καπου καποιος εχει ανεφερει(εντος συνορων)οτι το εχει κανει,πιθανον να ειχε καποιες ακρες και να του το περασαν,γενικα και εξω που ειχα διαβασει γινεται.Θελει λιγο ψαξιμο η υποθεση μιας και στις δικες μας αντιπροσωπειες δεν ξερουν τι τους γινεται.

Οσον αφορα τον Καρανικολα μου το ειχε πει για αυτο το προγραμμα,δεν ηταν superchips μιας και δεν την εχει και σε υποληψη.Κατι μου λεει οτι σε αυτον τον προγραμματισμο αναφεροταν.
 

pitbull

Maniac Member
May 13, 2010
6,950
1
0
40
παντού και πουθενά
Το προγραμμα του Καρανικολα με τα 134 τελικα δεν ειναι ουτε superchips(δεν εχει ασχοληθει καθολου με αυτη την εταιρεια οσον αφορα τα αμαξια μας) αλλα ουτε του magnet,ειναι κατι αλλο και δεν ασχοληθηκα παραπανω να μαθω.

Οσον αφορα τον προγραμματισμο του magnet γινετε να περασει αλλα θελει καποια διαδικασια,που θα στην κανει καποιος που θα ειναι ψαγμενος-γνωριζει και θα σε ξερει.Οποτε σε οποιον και να ρωτησεις θα σου πει δεν ξερω.
 

panosd

Pro Member
Σεπτ. 4, 2011
657
0
16
35
Δηλαδη Μπάμπη τη χαρτογράφηση του magnet μπορεί να σου την περάσει ο οποιοσδήποτε αρκεί να το θέλει(καπως έτσι το εκ λαμβάνω εγώ) εκτος από το να το γνωρίζει? Τι εννοεί ο μάστορας με αυτό που σου είπε?
Στο πρόγραμμα του Καρανικόλα με τα 134 σου κάνει μετατόπιση και στον κόφτη? Αν ναι είναι ενδιαφέρον για κάποιον που είναι μονο φίλτρο!
 

pitbull

Maniac Member
May 13, 2010
6,950
1
0
40
παντού και πουθενά
Δεν τον ρωτησα αν το προγραμμα του εχει μετατοπιση κοφτη,καποια αλλη φορα.
Μου ειπε πολλα ο μαστορας,οπως του ειπα και εγω να κοιταξει καποια πραγματα αν μπορουν να γινουν.

Ολα τα αυτοκινητα,προγραμματιζονται μεσω της ford με βαση τον αριθμο πλαισιου του αυτοκινητου.Με το που βαλεις τον αριθμο πλαισιου,σου βγαζει ποιο προγραμμα αντιστοιχει στο αμαξι σου.
Επισης το συστημα κραταει σαν backup τι εχει περαστει στο καθε αυτοκινητο,αυτος ειναι και ο λογος που αν περασεις μια ενημερωση στο αμαξι μετα δεν μπορουν να σου βαλουν αυτην που ειχες,γιατι πολυ απλα το συστημα δεν την βγαζει ποια και εχει κρατησει την τελευταια που εχεις.

Οποτε για να περασεις ενα προγραμμα που δεν ειναι για το αμαξι σου,θα πρεπει να ξεγελασεις το συστημα  ;)
 

panosd

Pro Member
Σεπτ. 4, 2011
657
0
16
35
Σε παραδέχομαι ρε σκυλε! Εισαι κατατοπιστηκοτατος! ok234
 

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
27
48
40
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
Μπαμπη δλδ εαν βρουμε αριθμο πλαισιου απο magnet μπορουμε να ξεγελασουμε το συστημα και να του βαλουμε αυτο το προγραμμα?
 

pitbull

Maniac Member
May 13, 2010
6,950
1
0
40
παντού και πουθενά
Κατι τετοιο γινετε,το θεμα ειναι ποιος θα στο περασει το προγραμμα.Αν δεν σε ξερει ο αλλος δεν θα μπει σε τετοια διαδικασια γιατι μπορει να εκτεθει και να δημιουργηθουν προβληματα.Θα το ψαξουμε λιγο ακομα αυτο και θα επανελθουμε αν υπαρξουν καποια νεα.

Παντως κατα την αποψη μου,αυτη η εκδοση fiesta ηταν που μετατοπισε τον κοφτη και ξεφυτρωσαν προγραμματα.
http://www.youtube.com/watch?v=29b0unkG5VQ

http://www.youtube.com/watch?v=YCyz8DKlE88
 

kwstas ath

Newbie
Aug 7, 2014
4
0
0
παδιά γεια και από εμένα..είμαι νέος στο γκρουπ και δηλώνω άσχετος με τα αυτοκίνητα..έχω το fiesta to sport κι ενδιαφέρομαι να το βελτιώσω λίγο...μιλάω για κάποια εισαγωγή κάποια εξάτμιση..μπορείται να με καθοδηγήσετε κάπου ώστε να μην γίνει καμία μαλακία?
 

scorpion

Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
8
23
38
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
kwstas ath said:
παδιά γεια και από εμένα..είμαι νέος στο γκρουπ και δηλώνω άσχετος με τα αυτοκίνητα..έχω το fiesta to sport κι ενδιαφέρομαι να το βελτιώσω λίγο...μιλάω για κάποια εισαγωγή κάποια εξάτμιση..μπορείται να με καθοδηγήσετε κάπου ώστε να μην γίνει καμία μαμακία?

Καλησπέρα και καλώς ήρθες.
Πέρασε από εδώ να μας πεις 2 λόγια για σένα αν θέλεις Παρουσίαση μελών

Αυτό το θέμα αφορά τον προγραμματισμό του αυτοκινήτου σου.
Υπάρχουν επίσης και άλλα θέματα με την βελτίωση του αυτοκινήτου σου σε αυτήν την ενότητα.Διάβασε τα,θα σε βοηθήσουν και ότι απορία έχεις είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε με τον τρόπο μας
 

Boulek

Rookie
Aug 15, 2014
30
0
6
Τελικα το bluefin το εχει βάλει κανεις από Ελλάδα ;Γιατι στο εξωτερικό λένε καλα λόγια ομως μια γνώμη απο άτομο του φόρουμ θα ήταν πιο χρήσιμη
 

panosd

Pro Member
Σεπτ. 4, 2011
657
0
16
35
Χρήστο εγώ που τοποθέτησα απο τον αντιπρόσωπο εδω στην Ελλάδα το πρόγραμμα της superchips δεν έμεινα ικανοποιημενος! Σου γράφω superchips γιατί   είναι η εταιρία που τοποθετεί προγράμματα μέσο του συστήματος bluefin!Ο αντιπρόσωπος μου ειπε οτι το bluefine δεν είναι συμβατό με τον  δικό μου εγκέφαλο (mk7 μοντέλο 2009) continetal με κωδικό ims και ενα τετραψήφιο αριθμό που δεν θυμάμαι! !Αντί το bluefin ομως σου περνάει το ίδιο πρόγραμμα μέσω ενός άλλου προγράμματος!
Έγινε μετατόπιση του κόφτη στις 7000σαλ.Τα αποτελέσματα στον δρόμο μηδέν και η κατανάλωση στο θεό!
Νόμιζες ότι το αυτοκίνητο απο 4500σαλ μέχρι τις7000 οτι ήταν καλύτερο αλλα έπειτα απο πολλές δοκιμές το κέρδος μπορεί να ήταν μισό αυτοκίνητο!επίσης απο θέμα ροπής σε βόλτα με μικρές βυθισεις του γκαζιού δεν έβλεπες καμία απολύτως διαφορά!Αυτή ήταν η δική μου εμπειρία.τωρα αν στο δικό μου αυτοκίνητο δεν δούλεψε και δουλέψει σε κάποιο άλλο είναι άλλου παπά ευαγγέλιο!

Υγ.την άποψη μου για την εν λόγω εταιρεία όπως και για πολλές άλλες την εχω γράψει σε παλαιότερα ποστ αλλα και κάποια παιδιά τις δικές τους εμπειρίες με άλλους βελτιωτες! Καλο θα ηταν να ανατρεξεις για να βγαλεις καποια συμπεράσματα και να προφυλαχθεις! ;)
 

Boulek

Rookie
Aug 15, 2014
30
0
6
Σε ευχαριστω παρά πολύ .Το θέμα ειναι οτι έκατσα ενα βράδυ και διάβασα όλο το θέμα για το προγραμματισμό και ειδα οτι δεν υπήρχαν πληροφορίες γι αυτο ρώτησα .Θελω να καταλήξω και κάπου πριν αργήσω κάποιες κινήσεις που σκέφτομαι
 

nikos drift

Pro Member
Apr 24, 2011
348
0
0
εχθες επισκεφθηκα τα παιδια στην chitronic (TAT) και τα αποτελέσματα ηταν αρκούντως ικανοποιητικα μιας και τωρα είμαι με τελειως μαμα εξατμιση, το γράφημα είναι με και χωρις πρόγραμμα.


να σημειωσω ότι το αυτοκινητο είναι αυτόματο, για οσους δεν το γνωριζουν.
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread