Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
39
οχι... μη βαλεις octane booster... δεν κανουν δουλεια!βαλε μονο 100ρα shell racing ή bp ultimate!
δυσκολο το κοβω να ναι 150 αλογα... αλλα και τοσα να ναι, αν εχει τα μαμα ζαντολαστιχα,κανονικα και η δευτερα του θα σπινιαρει αλυπητα(υπ'οψιν μαμα εχει 185-55/15 αν θυμαμαι καλα).... οποτε τον εχεις!αν δεν ειναι 150 και απλα του χει βαλει κανα τελικο και τετοια, παιξε τον ρολ με 2ες και 60-65 δικα σου(γιατι εκεινο ψοφαει ενω εσυ θα χεις δευτερα μεχρι τα 85) και τον τρως... απο σταση εννοειται οτι τον τρως αν ξερεις να κανεις καλη εκκινηση!το μονο σου (-) ειναι οτι εχεις 17ρια και ισως σου κοψουν....

grigoris mk7

Hero Member
Oct 12, 2010
1,214
0
0
37
Λαμία
moican θα διαφωνησω μαζι σου... αν δεν κανω λαθος με προγραμμα χτυπανε γυρω στα 140 αλογα (ας ειναι καλα το turbo) οποτε σε συνδιασμο με εξατμιση και φιλτρο δεν το θεωρω απιθανο να τα εχει οντως αυτα τα αλογα... Δυσκολοο το κοβω αν οντως φοραει προγραμμα αλλα δεν εχει και τιποτα να χεσει..

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
39
Ξέρω πόσο πάνε με πρόγραμμα αλλά γνωρίζω ότι πέρα από πρόγραμμα δεν υπάρχει κάτι άλλο για αυτα από επίσημους οίκους... το λέω γιατί κ ένας ξαδέρφος μου έχει αυτό το αυτοκίνητο κ σε οποίο μαγαζί πήγε για να βάλει κανα φίλτρο που να του αποδώσει κ με πρόγραμμα του έχουν πει να περιμένει για να βάλει κάτι που να αξίζει!
κάτι οφ τοπικ:έστω ότι ένα τέτοιο αμάξι είναι φουλ πρώτο στάδιο,πόση ζωή αναμένεται να χει;κ από άποψη χρημάτων πιο πολύ συμφέρει να πάρεις gti παρά το 1,2 κ να το κανείς πρώτο στάδιο!

AndreasA

Hero Member
Jan 20, 2011
2,886
0
36
άρης
Εγω εχω να πω οτι επειδη τα εχω δει πως πανε και μαμα 1,2!! και λιγο να το εχει σκαλισει, θα φας πολυ ξυλο!! βεβαια ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει στην ασφαλτο εκεινη την ωρα!! οποτε περιμενουμε αποτελεσματα!!!!!!

grigoris mk7

Hero Member
Oct 12, 2010
1,214
0
0
37
Λαμία
moican said:
Ξέρω πόσο πάνε με πρόγραμμα αλλά γνωρίζω ότι πέρα από πρόγραμμα δεν υπάρχει κάτι άλλο για αυτα από επίσημους οίκους... το λέω γιατί κ ένας ξαδέρφος μου έχει αυτό το αυτοκίνητο κ σε οποίο μαγαζί πήγε για να βάλει κανα φίλτρο που να του αποδώσει κ με πρόγραμμα του έχουν πει να περιμένει για να βάλει κάτι που να αξίζει!
κάτι οφ τοπικ:έστω ότι ένα τέτοιο αμάξι είναι φουλ πρώτο στάδιο,πόση ζωή αναμένεται να χει;κ από άποψη χρημάτων πιο πολύ συμφέρει να πάρεις gti παρά το 1,2 κ να το κανείς πρώτο στάδιο!
Λες να καρφωσει πανω στην κοντρα???  giggle giggle giggle giggle giggle giggle

fanakias

Member
Feb 10, 2011
155
0
0
40
Αρτα
moican said:
οχι... μη βαλεις octane booster... δεν κανουν δουλεια!βαλε μονο 100ρα shell racing ή bp ultimate!
δυσκολο το κοβω να ναι 150 αλογα... αλλα και τοσα να ναι, αν εχει τα μαμα ζαντολαστιχα,κανονικα και η δευτερα του θα σπινιαρει αλυπητα(υπ'οψιν μαμα εχει 185-55/15 αν θυμαμαι καλα).... οποτε τον εχεις!αν δεν ειναι 150 και απλα του χει βαλει κανα τελικο και τετοια, παιξε τον ρολ με 2ες και 60-65 δικα σου(γιατι εκεινο ψοφαει ενω εσυ θα χεις δευτερα μεχρι τα 85) και τον τρως... απο σταση εννοειται οτι τον τρως αν ξερεις να κανεις καλη εκκινηση!το μονο σου (-) ειναι οτι εχεις 17ρια και ισως σου κοψουν....

ο τυπος φοραει 17αρες και οχι τις μαμα τις 16αρες

Vasilis_250r

Member
Jun 2, 2011
166
0
0
Πριν λιγες ωρες καθως πηγαινα για ποτακι σταματαει διπλα μου ενα mercendes σαν αυτο.(http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Mercedes_C_230_Kompressor_Sportcoup%C3%A9_(CL203)_rear_20100502.jpg)
Ηταν δυο μεσα στην ηλικια τον 35 περιπου.Εγω ημουν με εναν φιλο μου.Γιατι ειχε ανηφοριτσα εκανε κατι παιχνιδακια αυτος και εβγαλα το esp για να τον τιμωρήσω οπως ειπα στον φιλο μου (δεν φανταστικα οτι θα το εδηνε).Αναβει πρασινο και φευγω τερμα αλλα γιατι ηταν ανηφορα  σπινιαρα λιγο παραπανω..ετσι και αλλιως δεν περιμενα να τρεξει το mercendes..μου φευγει λιγο στην αρχη βαζω δευτερα τον περναω για ενα εναμιση αυτοκινητο το πολυ και μολις βαζω τεταρτη μετα απο 2 sec με περασε..(το ηξερα αλλα δεν ηταν σωστο να σταματησω).Τωρα μπορει αυτος να μην το ετρεξε σωστα αλλα την ωρα που με περασε εκανε μια αλλαγη και το αμαξι εκατσε αρα ετρεχε και αφου με περασε πατησε 3 φορες το φρενο για να καταλαβω οτι τελιωσε.Δεν ξερω αν το εδωσε τερμα η οχι παντος με περασε στα 145 περιπου.Δηλαδη περιπου στα 400 μετρα.Δεν ξερω ποσα αλογα ειναι αυτο το αμαξι μπορει να μου εκανε και πλακα..

grigoris mk7

Hero Member
Oct 12, 2010
1,214
0
0
37
Λαμία
c230 ηταν οπως αυτο της φωτο??? Παντως γενικα τα merc δεν βαζουν και φωτια στην ασφαλτο...

Vasilis_250r

Member
Jun 2, 2011
166
0
0
Ναι c230 ηταν σαν αυτο στην φωτο.Απλα γιατι μου επαιξε τα φωτα στο τελος πιστευω πως το ετρεξε.

mpoukou22

New member
May 12, 2010
94
0
0
οταν το πολο μου ηταν 1ο σταδιο πηγαινα τα ιδια με MK7 με εξατμιση.
ειχα κανει ενα ανοιγμα με ενα πολο 1,2 tsi που φοραγε ενα ελευθερο φιλτρο και προγραμμα overload και ηταν πειπου 140 αλογα.
ειχαμε ανοιξει απο 2ες στις 2500 σε αμηφορα περιπου δικες μου και ημουν κανα 3αρι? αυτοκινητα πισω
http://www.youtube.com/watch?v=MiPIutYFjJc

και απο 2ες 3000+ στροφες και ηταν ελαχιστα μπροστα μου
http://www.youtube.com/watch?v=t8fF1jdVpU4

πιστευω να βοηθησα...

grigoris mk7

Hero Member
Oct 12, 2010
1,214
0
0
37
Λαμία
Vasilis_250r said:
Ναι c230 ηταν σαν αυτο στην φωτο.Απλα γιατι μου επαιξε τα φωτα στο τελος πιστευω πως το ετρεξε.
Προφανως το πατησε, εγω σε αντιστοιχη φαση με E200 compressor ημουν 1μιση- 2 καροτσες μπροστα και αρχισε να μου μαζευει μολις εβαλα 4η και με περασε στα 160χλμ δικα μου...

lazo

New member
Oct 2, 2011
81
0
6
39
γκυζι
κοιταξε τα vw γενικα ειναι βαρια αμαξια αν και απο οτι βλεπω το polo μαμα εχει περιπου την ιδια επιταχυνση με τα δικα μας μαμα.αν ωντος εχει προγραμμα κτλ ειναι δυσκολη περιπτωση....

mpoukou22

New member
May 12, 2010
94
0
0
ChrisFrou said:
ρε σ γιωργο και εδω http://www.youtube.com/watch?v=j7EntQXLxsc&feature=related ?? δηλαδη με προγραμμα πηρε μονο 1,5 αμαξι το πολακι ?? :/

Χρηστο σε ολα τα βιντεακια που εχω με το 1200 ανοιγουμε απο τις στροφες που τον βολευει.
δλδ περιπου στις 2500 δικιες μου.
οποτε εχει κερδισει αρκετα συμφωνα με το 10 βιντεακι που εχω ανεβασει.

τωρα πιο ψηλα ανοιξαμε μονο μια φορα και το εχουμε σαν μετρο συγκρισης τωρα που εφτιαξα το αμαξι να δουμε τι πηρε

giannis_suzuki

Pro Member
Oct 17, 2010
384
0
0
εγω δεν μπορω να καταλαβω τ αλλο...πως γινετε με μονο εξατμιση μκ7 να πηγαινεις λιγο καλυτερα αλλα με 1σταδιο πως λεει εδω να ανοιγεις ετσι,,,
http://www.youtube.com/watch?v=Z2gdXgtoa0c&feature=mfu_in_order&list=UL
τωρα το πολακι τι παιζει???ανεβηκε καθολου.??

edit:τωρα ειδα και τ βιντεο απο πρωτες...

καλα πως γινετε το 14αρι να καθετε καλυτερα απο 2ερα ρε συ και απο πρωτη να πηγαινει ετσι??

mpoukou22

New member
May 12, 2010
94
0
0
giannis_suzuki said:
εγω δεν μπορω να καταλαβω τ αλλο...πως γινετε με μονο εξατμιση μκ7 να πηγαινεις λιγο καλυτερα αλλα με 1σταδιο πως λεει εδω να ανοιγεις ετσι,,,
http://www.youtube.com/watch?v=Z2gdXgtoa0c&feature=mfu_in_order&list=UL
τωρα το πολακι τι παιζει???ανεβηκε καθολου.??

edit:τωρα ειδα και τ βιντεο απο πρωτες...

καλα πως γινετε το 14αρι να καθετε καλυτερα απο 2ερα ρε συ και απο πρωτη να πηγαινει ετσι??

αν θυμαμαι καλα τα ανοιγματα αυτα ειναι με του Χρηστου που τοτε δεν δουλευε σωστα το αμαξι.
κανενα απο τα ανοιγματα που καναμε δεν ηταν αντιπροσοπευτηκα γιατι ο Χρηστος ειχε ενα θεμα με την 3η αβ θυμαμαι καλα.
και νομιζω οτι το φιεστα θα ηταν μπροστα.
ας μπει και ο χρηστος και να μας πει και εκεινος τι θυμαται.

τωρα το πολο εγινε 1600 με εκκεντρα dbilas 264-10,ροικη,συμπιεση 11,5,εξατμιση Φ54.
ειναι ετοιμο στρωμενο και περιμενω μεχρι τις 15/11 για το προγραμμα

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread