Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

mpoukou22

New member
May 12, 2010
94
0
0
ChrisFrou said:
Τότε είχα κομμένη την ντιζα  !! Ωραιος γιώργο στα ποσά το υπολογίζεις τώρα δλδ;

ακριβως.και φυσικα τωρα οπως δουλευει το αυτοκινητο σου δεν θα ειχαμε καμια επαφη.παντου πιο γρηγορο το φιεστα!
Χρηστο δεν ξερω ποσα ακριβως.μου εχουν πει στο περιπου αλλα θα περιμενω οταν θα φτιαχτει το προγραμμα να δω τι θα δειξει το χαρτι...και φυσικα πως θα πηγαινει στο δρομο...

giannis_suzuki

Pro Member
Oct 17, 2010
384
0
0
αντε με το καλο.....εραψες κοσμο σαν 14αρακι τωρα θα ξεσκιστεις τελειως............

banned member

Hero Member
Jan 31, 2011
1,892
0
0
2022
Πριν 3 μέρες φιλικό άνοιγμα με 147 face 1.6 ανοίξαμε ρολ 3ες με 3000 στροφές δικές μου με αποτέλεσμα 4 αυτοκίνητα μπροστά το fiesta μέχρι τη μισή 5η όπου και κόψαμε!

Vasilis_250r

Member
Jun 2, 2011
166
0
0
Ανοιγμα με punto gt νορμαλ απο 3τες και 80 μεχρι 175 δικα μου 4 με 5 αμαξια μπροστα το punto.Και μετα απο τα 100 αλλα τον επαιρνα αερα στα 180+ αν δεν αφηνα το γκαζι θα τον χτυπουσα..Κανονίσαμε για να κανουμε δοκιμη απο σταση.Και την πρωτη φορα στα πολλα πρεπει να μαζευα αλλα πολυ αργα.

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
39
Παιδιά τα ατμοσφαιρικά 1.6 και 1.8(σε μεγαλύτερο αμαξωμα) τα πατάμε!τα τούρμπάτά είναι πολύ πολύ δύσκολο να είμαστε κοντά!τα μόνα που ίσως να είμαστε κόπιες είναι τα πουντο τ-τζετ με τα 120 κ αυτό γιατί έχουν εσπ μόνιμο...
υ.σ  για τα 1.6 δεν αναφέρομαι σε σαξοραλλά αλλά σε golfακια,alfa romeo και τετοια...

Vasilis_250r

Member
Jun 2, 2011
166
0
0
To punto που ανοιξα ειναι τελειως μαμα και πιστευω οτι απο σταση ειναι μπροστα το fiesta.Ειναι το παλιο punto που ειναι 136 αλογα και χωρις esp φυσικα.
Πιστευω οτι παλευουμε ολα τα τουρμπατα (μεχρι την τεταρτη δλδ με το ζορη στα 400) που ειναι 1400cc.(η εκδωσεις που ειναι στα 120 και κατι αλογα δεν μιλαω για το golf που βγαινει και 170+)

banned member

Hero Member
Jan 31, 2011
1,892
0
0
2022
moican said:
Παιδιά τα ατμοσφαιρικά 1.6 και 1.8(σε μεγαλύτερο αμαξωμα) τα πατάμε!τα τούρμπάτά είναι πολύ πολύ δύσκολο να είμαστε κοντά!τα μόνα που ίσως να είμαστε κόπιες είναι τα πουντο τ-τζετ με τα 120 κ αυτό γιατί έχουν εσπ μόνιμο...
υ.σ  για τα 1.6 δεν αναφέρομαι σε σαξοραλλά αλλά σε golfακια,alfa romeo και τετοια...

Όλα τα fiat από το 2002 και μετά έχουν κουμπί απενεργοποίησης esp!!
με grante punto αν ποντάρουμε σε πολύ καλή εκκίνηση μας και σε μια πιο μέτρια του άλλου τότε θα του φύγουμε από την πρώτη!!
έχω ανοίξει με bravo 120 tjet το οποίο είναι πιο βαρύ από το punto (αλλά με ίδιο κινητήρα)
και στην πρώτη του έκανα μισό φτερό και μετά σε κάθε αλλαγή και αυτοκίνητο!! αλλά το punto είναι πιο ελαφρύ!!

giannis_suzuki

Pro Member
Oct 17, 2010
384
0
0
Vasilis_250r said:
To punto που ανοιξα ειναι τελειως μαμα και πιστευω οτι απο σταση ειναι μπροστα το fiesta.Ειναι το παλιο punto που ειναι 136 αλογα και χωρις esp φυσικα.
Πιστευω οτι παλευουμε ολα τα τουρμπατα (μεχρι την τεταρτη δλδ με το ζορη στα 400) που ειναι 1400cc.(η εκδωσεις που ειναι στα 120 και κατι αλογα δεν μιλαω για το golf που βγαινει και 170+)

πιστευεις πραγματικα πως μπορεις να φυγεις ενα αμαξι 136 αλογα 25 κιλα ροπη και πιο ελαφρυ απο τ δικο σου??

αμα πετυχεις καλο punto ουτε στην πρωτη δεν θα μπορεσεις να κατσεις διπλα....

turbomaniac

Hero Member
May 10, 2010
3,944
90
48
47
Ιωάννινα
giannis_suzuki said:
πιστευεις πραγματικα πως μπορεις να φυγεις ενα αμαξι 136 αλογα 25 κιλα ροπη και πιο ελαφρυ απο τ δικο σου??

έτσι είναι.

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
39
marios said:
Όλα τα fiat από το 2002 και μετά έχουν κουμπί απενεργοποίησης esp!!
με grante punto αν ποντάρουμε σε πολύ καλή εκκίνηση μας και σε μια πιο μέτρια του άλλου τότε θα του φύγουμε από την πρώτη!!
έχω ανοίξει με bravo 120 tjet το οποίο είναι πιο βαρύ από το punto (αλλά με ίδιο κινητήρα)
και στην πρώτη του έκανα μισό φτερό και μετά σε κάθε αλλαγή και αυτοκίνητο!! αλλά το punto είναι πιο ελαφρύ!!
στο grande punto με τα 120(t-jet) το esp απενεργοποιειται μεχρι τα 40χλμ και μετα μπαινει αυτοματα!υπ'οψιν μπαινει σε λειτουργια με το παραμικρο κουνηματακι!ηταν να το παρει ο αδερφος τοτε και θυμαμαι που μου το λεγε! όσο για τη δυναμη του: για το 0-100 χρειάζεται 10,2”, ροπη 152 lb!
οι μετρήσεις είναι αντιστοιχα απο τα:http://www.topgear.gr/subjects/c1684,1,Fiat_Grande_Punto_14_T-Jet_%28120PS%29.html  και  http://www.topspeed.com/cars/fiat/2007-fiat-grande-punto-14-t-jet-120-sporting-ar40926.html

για το gt απλα respect!έχω κυνηγηθει με εναν φίλο μου.... αν ειναι κλειστη διαδρομη το φιεστα μπροστα... αν εχει ευθειες.... το φιεστα πισω!

banned member

Hero Member
Jan 31, 2011
1,892
0
0
2022
Kάτι δεν είχε καταλάβει καλά ο αδερφός σου μάλλον!! επειδή και γω ήμουν έτοιμος να πάρω το φιατακι και επειδή το έχω οδηγήσει κιόλας έχω να σου πω ότι το esp απενεργοποιείται πλήρως!! επίσης το 0-100 το κάνει σε 8,8 και οχι σε 10,2!! 10,2 είναι αρκετά για ένα τέτοιο αυτοκίνητο όταν το bravo με ίδιο κινητήρα και πιο βαρύ τα κάνει σε 9,6!! σαφώς όμως παίζει και το πόδι του οδηγού στο πόσο καλά θα ξεκινήσει το αυτοκίνητό του!!
fiat grande punto
http://www.fastestlaps.com/cars/fiat_grande_punto_t_-_jet.html

fiat bravo
http://fwd.channel5.com/cars/small-family/fiat-bravo/14-t-jet-120-dynamic-5dr

vasilisfiesta

Hero Member
Nov 13, 2010
1,027
0
0
38
marios said:
...fiat grande punto
http://www.fastestlaps.com/cars/fiat_grande_punto_t_-_jet.html

Εγω ειχα ανοιξει με ενα τετοιο..ειμασταν και οι δυο μαμα.Απο 2ες μεχρι 180+ δικα μου ημουν ενα αμαξι μπροστα και με μαζευε σιγα σιγα,μετα κοψαμε..

Επισης,πριν κατι μερες ανοιγμα με xsoara vts,δεν εχω ιδεα ποιο,αλλα μου κολαγε πολυ ασχημα..
Απο φαναρι που ανοιξαμε μεχρι που κουμπωσα 4η ημουν 4 αμαξια μπροστα..μετα εκοψα..

Vasilis_250r

Member
Jun 2, 2011
166
0
0
giannis_suzuki said:

25 κιλα ροπης το Punto?Εχω πετυχει punto 202 τροχο και ειδα τι κανουν αλλα μαμα οπως ειπε και αυτοσ που το ειχε οτι απο τις 2,5 μεχρι τις 4 και τα δινει ολα μετα δινει σαν 14σαρι..

giannis_suzuki

Pro Member
Oct 17, 2010
384
0
0
τι να πω τοτε.....εγω δεν ξερω απο κοντρες χτες βγηκα στην πιατσα...μαλλον ξες παραπανω.... ::) ::) ::)

αμαξια πιο ελαφρυα και πιο δυνατα και μ σαζμαν ποιημα ειναι πισω απο αλλα πι βαρια και πιο αδυνατα....

αυτο πιστευω γινετε μονο στην ελλαδα...... biggrin biggrin biggrin

επειδη εχω δει κοντρα fiesta vs tjet punto και οχι gt....πιστεψε με με τ ζορι καθοταν απο σταση το fiesta διπλα....

για μαμα μιλαμε παντα...και εσυ λες πως ενα gt π ειναι πιο δυνατο και πιο ελαφρυ ειναι πισω απο fiesta... ssorry ssorry ssorry ssorry ssorry ssorry ssorry ssorry ssorry ssorry

Vasilis_250r

Member
Jun 2, 2011
166
0
0
giannis_suzuki said:
τι να πω τοτε.....εγω δεν ξερω απο κοντρες χτες βγηκα στην πιατσα...μαλλον ξες παραπανω.... ::) ::) ::)

αμαξια πιο ελαφρυα και πιο δυνατα και μ σαζμαν ποιημα ειναι πισω απο αλλα πι βαρια και πιο αδυνατα....

αυτο πιστευω γινετε μονο στην ελλαδα...... biggrin biggrin biggrin

Ακουσε με φιλε Γιαννη..Δεν εχω μπει στο φορυμ για να το παιξω εξυπνος.Εγω εχω κανει βολτα και με ενα ακομα punto οχι νορμαλ παρα κατι ψιλα και πηγαινε σιγουρα πολυ καλυτερα απο ενα fiesta.Εγω απλα τα ανοιξα και αυτο ηταν το αποτελεσμα τωρα τι να κανω εγω..μπορει το αμαξι να ειναι πεσμενο..Το παιδι μου ειπε οτι ζυγιζει 1100 και.Θα βαλουμε απο σταση και θα σας πω το αποτελεσμα..Παντος γιατι ειδα μια πρωτη που ανοιξε δινει δυνατα..Τα λογια ειναι περιτα..Θα σας πω αποτελεσματα αυριο μαλλον.Μονος του μου ειπε οτι μονο πρωτη δευτερα εχει ικανοποιητική για νορμαλ μετα δινει σαν 14αρι.Και δεν γινετε ενα τετοιο αμαξι να εχει 25 κιλα ροπης.Φιλικα παντα.

giannis_suzuki

Pro Member
Oct 17, 2010
384
0
0
που τα βρηκε  το Punto 1100 κιλα δεν μπορω να καταλαβω...

ναι εχεις δικιο δεν εχει 25 εχει 20....λαθος εκανα εγω...
ουτε εγω μπηκα εδω για να κανω τν εξυπνο αλλα καπια πραγματα απλα δεν γινοντε...ειναι αντιθετα στους νομους της φυσικης...πως να στο πω αλλιως...

μηπως το παιδι οδηγουσε με τους αγκωνες??

vouts

Hero Member
May 10, 2010
2,196
3
38
36
Peiraeus
Και μενα λιγο κουλο μου ακουγεται μιας και τα GT φημιζονται για την "κοντραδικη" συμπεριφορα τους...Αποτελεσματα ειναι αυτα ομως και δεν μπορει να τα διαψευσει κανεις...Και εγω ειχα ανοιξει στο παρελθον με 14αρι 106 με σκουπα εξατμιση και του χα ριξει αρκετα αμαξια...Παροντες και καποια παιδια απο εδω μεσα...Αυτο δεν σημαινει ομως οτι το δικο μου ειναι πιο γρηγορο...Ισως στο 106 (και στην περιπτωση μας το punto) να εχει καποιο προβλημα μηχανικο...Μην ξεχνατε και αυτον τον παραγοντα... ;)

Φιλικα παντα ετσι.... ;) Μην ξεχνατε οτι ολοι μας εχουμε την ιδια τρελα... ;)

Vasilis_250r

Member
Jun 2, 2011
166
0
0
Το μονο σιγουρο ειναι οτι ηταν τερμα.(δεν ξερω αν απο το οτι πετουσε πολυ ακαυτη απο πισω σας βοηθαει να βγαλετε συμπερασματα).Παντος θα τα δωσουμε και απο σταση..Και εγω στην αρχη οταν μου  ειπε τρητι και 80 ανοιξουμε του ειπα πλακα μου κανεις ετσι?.Οκ το αμαξι ειναι 15ετιας..μπορει να εχει πεσει η αποδοση του.Οκ οκ δεν μπορει εχει πεσει..
Ειχε και λαμπακι :p

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread